700tl üst segment klavye

Faruk Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
Swiitvh olarak tercihim cherry mx blue ve ya razer green dir 0 2. El çok farketmez bulunduğum ilde olsun kontrol edebiliyim yeter bir arkadaşım var o satıyor razer blackwidow chroma v2 sizce 700tl ye değer mi daha iyisini alabilir miyim bu fiyata? 0 veya 2. El olarak almalı mıyım?

Swiitvh olarak tercihim cherry mx blue ve ya razer green dir 0 2. El çok farketmez bulunduğum ilde olsun kontrol edebiliyim yeter bir arkadaşım var o satıyor razer blackwidow chroma v2 sizce 700tl ye değer mi daha iyisini alabilir miyim bu fiyata? 0 veya 2. El olarak almalı mıyım?
bence 700 tlyse al razer blackwidow chroma v2 yi

Ne tarz oyunlar oynuyorsun

2 el blackwidow chroma v2 aldım 550tl ye geldi kargo dahil kontrol bile etmedim aynı adamdan kulaklık aldım çünkü valla 2.el de güvenebiliyorsan ille de 0 diyorsan mekanik al mekanik hisli filan alma sakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutulu filan mı ne kadar süre kullandı garantisi var mı?

2 el blackwidow chroma v2 aldım 550tl ye geldi kargo dahil kontrol bile etmedim aynı adamdan kulaklık aldım çünkü valla 2.el de güvenebiliyorsan ille de 0 diyorsan mekanik al mekanik hisli filan alma sakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutulu filan mı ne kadar süre kullandı garantisi var mı?
Evet kutulu garantisi hakkında bilgim yok ama 550 tl ye aldıysan fiyat yüksek değil mi

Ne tarz oyunlar oynuyorsun
Fortnite valorant tarzı yani ses rahatsız etmiyor beni ve tacticle tür switch e ihtiyacım var diye düşünüyorum şu anda elimde zaten bu tür switch li bir klavye var elimden çıkarmaya çalışıyorumıkarınca onu alacağım ama kırmızı vb. Switchler bana göre değil

umrundaymış

Fortnite valorant tarzı yani ses rahatsız etmiyor beni ve tacticle tür switch e ihtiyacım var diye düşünüyorum şu anda elimde zaten bu tür switch li bir klavye var elimden çıkarmaya çalışıyorumıkarınca onu alacağım ama kırmızı vb. Switchler bana göre değil
Hız mı daha önemli rahatlık mı

0 g513 alabilir miyim? Ve romer g ile gx switchler hakkında bilgim yok
Yani 700’e düşmesi çok zor aslında ama 800’e falan düşüyor ara ara, şu an 850 TL. Switchler hakkında benimde üstünkörü bilgim var, detaylı bilgiyi Tost Kayaoğlu aktarabilir.

Hız mı daha önemli rahatlık mı
Hız çok fark edeceğini sanmıyorum 1 2 ms sonuçta en iyisi sevdiğimdir bence zaten razer switchler hem red switchlerden hızlı hem sevdiğim tür aynı zamanda tabi cherry öx speed den bahsediyorsan başka

Geri