ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 744
Dayı ekran kartından kısıp ddr5 alıyorsa ddr4 alıp ekran kartını yükseltmek daha mantıklı üzerine kimse anasının karnından PC topluyarak doğmuyor bir sürü rehber var 2 tanesini izlese çoğu bilgisayarcıya yakın sistemini toparlar ve ayrı ayrı verdiğin ürünler en fazla 2 gün içerisinde elinde oluyor hazır sistem 1 haftadan önce gelmiyor ve sistemi alınca min senede 1 veya 2 defa o sistemi açacak zaten temizlicek bakım yapacak amd istemeyen konusuna hak veriyorum iş gereği olabilir onun dışında söylediğiniz hiç birşeye katılmıyorum.Kesinlikle bu forumda ciddi bir okuduğunu anlamama ve ukelalık sorunu var. DDR 5 sistem yerine DDR 4 önerenleri mi dersiniz, ısrarla nvidia isteyen adama amd önerenimi dersiniz, tecrübe sahibi olmadan aynı ağızdan atıp tutanları mı sayalım bilemedim. Hayatında pc toplamamış adamlara pc toplatmak zaten ayrı saçmalık. Hazır sistem almaktaki en büyük maksat sistem kurulu ve testleri yapılmış şekilde ayağınıza kadar gelir. Muhatabınız belli, en ufak bir sorunda kargolarsınız gönderirsiniz bilgisayarı. Bunların hepsi bir hizmet ve bedeli var. Öbür türlü parçaları ayrı ayrı sipariş verip ayrı ayrı kargo bekliceksin de, kendin toplayamıyorsan bir bilgisayarcıya toplatacaksın. O da gitmesi getirmesi bir külfet, montaj ücreti bir külfet.