7300 TL Kasa Önerisi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,281
Bütçe
7300
Asus Rog strix Helios kasayı düşünüyorum ama arkadaşım içime kurt düşürdü. Hava akışı konusunda. 😀
Çoğu kasayı biliyorum bu bütçede ama son kez daha farklı alternatiflere bakmak istiyorum. Belki fikrim değişir, maksimum bütçem 7.300₺'dir.
Fan'ın dahili olmasına gerek yok, olsa da olmasa da ML120 Pro RGB takacağım.

Asus Rog strix Helios kasayı düşünüyorum ama arkadaşım içime kurt düşürdü. Hava akışı konusunda. 😀
Çoğu kasayı biliyorum bu bütçede ama son kez daha farklı alternatiflere bakmak istiyorum. Belki fikrim değişir, maksimum bütçem 7.300₺'dir.
Bence düşündüğün kasa iyi

Bence düşündüğün kasa iyi
Tasarım olarak benimde çok hoşuma gidiyor ama arkadaşım hava akışının kötü olduğunu testler ile ispatlıyor.
Gülü seven dikenine katlanır mı diyeceğiz yoksa başka bir şey mi alacağız bilmiyorum.

Apu sistem önericektim hocam açıklamayı okumasam wofheoejd

Tasarım olarak benimde çok hoşuma gidiyor ama arkadaşım hava akışının kötü olduğunu testler ile ispatlıyor.
Gülü seven dikenine katlanır mı diyeceğiz yoksa başka bir şey mi alacağız bilmiyorum.
Benim kasalar hakkinda pek bir bilgim yok eğer parcalarin isinan modellerse alma bence ama isinma gibi bi sorun yoksa alinabilir

1664819105730.png

Kasan hazır hayırlı olsun

Biri 6800 XT kaldırırmı yazmış tank bile kaldırır yazmışlar hey gidi hey 3 k imiş 1 yıl önce

Geri