75 Bine sipariş ettiğim sistem normal mi?

Hazır sistem ama sistemin parçaları ayrı ayrı garantiliymiş . ama işlemcisi i7 14. nesil seviyelerinde olmalı. sanırım Am5 işlemcisi çok güçlü değil diye biliyorum

Kimden duydunuz " AM5 işlemci güçlü değil " diye yahu ? :D Şakası bir yana onu size kim dediyse teknolojiden bir haber belli.

hayırlı olsun hocam güncel olarak işinizi görür.ama ileriye dönük bir sistem olmamış intel olduğu için.yarın bir gün işlemciyi yükseltmek istediğinizde anakart masrafı olacak. intel her nesilde artık soket dğeiştirmeyi kendilerine görev bellemiş :D

iptal edip sabrınız varsa içerik üreticilerinin haszır sistemlerini bekleyin high tier sistemler yapıyorlar arada

Bence sistem almadan forumlara sormanız daha sağlıklı olabilir , iptal edebiliyorsanız iptal edebilirsiniz.
Bence o bütçede 5070 , 9070xt sistem dizebilirsiniz.

sistem leş onu belirteyim intel yerine bir amd güzel bir işlemci + 9000 serisi amd ekran kartı patlatılabilirdi diye düşünüyorum.

Yani evet fanboy olmasaydınız en az 1.5kat daha güçlü sistem yapabilirdiniz

90 bine benim topladığım sistem:

Asus rog strix b650m a gaming wi-fi anakart
Amd ryzen 9 9900x
Arctic freezer ııı 360 argb sıvı soğutucu
Asus prime 9070 xt
Xpg lancer rgb 2x16 6000 mhz cl30
1 tb kingston renegade
Raijintek ampere 1000w full modüler psu
Gamepower warcry vertex Akvaryum kasa

Fiyatına göre kötü bir sistem toplamışsın.

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. Babamın bugün kanser olduğunu öğrendim. para lazım olur diye siparişimi iptal edeceğim. tekrar görüşmek üzere

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. Babamın bugün kanser olduğunu öğrendim. para lazım olur diye siparişimi iptal edeceğim. tekrar görüşmek üzere
acil şifalar diliyorum.

Mümkünse direkt iade bas Intel fanboysanda az araştır alev topu işlemciyi o sivi sogurma sogutmaz ben illaha intel alicam diyosan Ultra 7 al bari

Geri