GPiro
80+ Platinum
Yılların kronik g102 si hala düzeltmiyolarLogitech G102 kullanıyorum öneririm.
Premium ızel 150 tl kupon vardı hb de glorıus al fazla seçenek yok almadı m300s al
Yılların kronik g102 si hala düzeltmiyolarLogitech G102 kullanıyorum öneririm.
Bir fareye 5K vermem. Çok gereksiz.Bi güncel mouse piyasasına ve özelliklerine bakarsan fark edersin
Bende neden problem yok?Yılların kronik g102 si hala düzeltmiyolar
Premium ızel 150 tl kupon vardı hb de glorıus al fazla seçenek yok almadı m300s al
kötü sensörü öveni ilk defa gördüm logitech ürünleri cöbBence çok iyi 16K DPI kadar saçma bir şey yok 3200 DPI yetiyor bile 5K DPI destekliyor RGB renklerini ayarlayabiliyorsunuz.
tasarım çok kötü ama mouse çok güzel kendim şu an glorious model o wirelessin minus versiyonunu kullanıyorum ve çok memmunumglorious vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan iyisi yok premium deneme üyeliği başlat 750 liraya geliyor kuponla
850 liraya aj159 apex sattılar merak etme 5k vermene gerek yok dostum benim doğru ürünü seçtikten sonraBir fareye 5K vermem. Çok gereksiz.
Bende neden problem yok?
kalite görmemisinSensör daha ne kadar kaliteli olabilir baya kaliteli çünkü.
e sporcu olmadıgın surece gercekten fareye 5k vermek biraz gösteriş işi gibi..Bir fareye 5K vermem. Çok gereksiz.
Bende neden problem yok?
Benim mousem ile bunu ne farkı var?850 liraya aj159 apex sattılar merak etme 5k vermene gerek yok dostum benim doğru ürünü seçtikten sonra
gösteriş değil zevk meselesie sporcu olmadıgın surece gercekten fareye 5k vermek biraz gösteriş işi gibi..
kanka o kadar bos konusuyon kiBenim mousem ile bunu ne farkı var?
Günde 18 saat oyun oynamadığın sürede %10 sensör kalitesi falan filan önemli olmuyor. Daha öncede G102 kullanmıştım kaybettim oda bozulmadı.kanka o kadar bos konusuyon ki
Şans işi biraz encoder sorunu çift tıklama corsair logitech gibi markaların ucuz ürünleri hep böyleBir fareye 5K vermem. Çok gereksiz.
Bende neden problem yok?
neden tab s9 ultra aldın etab5 alıp geçseydin veya samsung a9Günde 18 saat oyun oynamadığın sürede %10 sensör kalitesi falan filan önemli olmuyor. Daha öncede G102 kullanmıştım kaybettim oda bozulmadı.
Amoled ekrandan dolayı.neden tab s9 ultra aldın etab5 alıp geçseydin veya samsung a9