Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
oynanabiliyor.ps4 oyunları ps5te kullanılmıyormu öyle bir şey duymuştumda
oynanabiliyor.ps4 oyunları ps5te kullanılmıyormu öyle bir şey duymuştumda
o zaman ps4 oyunu alıp ps5te kullanmak daha mantıklıoynanabiliyor.
Laptopun varsa ps5 alPs5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
grafik olarak ps4 seviyesinde oluyor. sadece fps olarak daha fazla oluyor. o yüzden ps5 almanın anlamı kalmıyor.o zaman ps4 oyunu alıp ps5te kullanmak daha mantıklı
Tabi ki de PS 5 almalısın. Hali hazırda laptopun var zaten. Xbox da alma, çünkü Xbox oyunlarını PC de de oynayabiliyorsun zaten.Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
muhtemelen olur ancak kesin bir bilgi bulamadım internette. bazı oyunlar ps4 versiyonunda ps5 versiyonuna upgrade edilebiliyor. grafik güncellemesi alarak daha yüksek grafiklerde rtx destekli olarak yeni nesil oyun kapsamında çalışıyor. bazıları da ps4 oyunu olarak kilitler kalkmış şekilde ancak herhangi bir grafik güncellemesi almadan düşük grafik ayarlarında çalışıyor.minecraft ps4 CD’si alacaktım grafik olarak 4k 60 fps olmaz mı yani?