Neler Yeni

7500 liram var, ps5 mi almalıyım yoksa pc’mi toplamalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
Laptopun varsa ps5 al

Techno08

80+ Gold
grafik olarak ps4 seviyesinde oluyor. sadece fps olarak daha fazla oluyor. o yüzden ps5 almanın anlamı kalmıyor.

minecraft ps4 CD’si alacaktım grafik olarak 4k 60 fps olmaz mı yani?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,183
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
Tabi ki de PS 5 almalısın. Hali hazırda laptopun var zaten. Xbox da alma, çünkü Xbox oyunlarını PC de de oynayabiliyorsun zaten.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
minecraft ps4 CD’si alacaktım grafik olarak 4k 60 fps olmaz mı yani?
muhtemelen olur ancak kesin bir bilgi bulamadım internette. bazı oyunlar ps4 versiyonunda ps5 versiyonuna upgrade edilebiliyor. grafik güncellemesi alarak daha yüksek grafiklerde rtx destekli olarak yeni nesil oyun kapsamında çalışıyor. bazıları da ps4 oyunu olarak kilitler kalkmış şekilde ancak herhangi bir grafik güncellemesi almadan düşük grafik ayarlarında çalışıyor.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ben PS'da bir oyuna o kadar paralar vermeyi çok mantıklı bulmuyorum açıkçası.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bence xbox series x alabilirdin xbox özel oyun çıkarmaya adadı ve çıkacak 4 tane oyun var özellikle çıkması ile olay olacak fh5.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
PS5 Mis gibi al geç

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom