yeni sistem toplayacağım incehesapta 7500f indirime girecek onu almayı düşünüyorum tray diyo ne olduğunu tam bilmiyorum bir sıkıntı yaratır mı ve 7500f 5060 5070 ekran kartlarını besleyebilir mi dar boğaz olu mu
Tray yani fansız kutusuz işlemci demek. 559tl ye x123 alabilirsin uyguna kapatmak istersen. Burada ne kadar indirimle fiyatı olur bilmiyorum ama n11 deki elmacık satıcısı gibi 5399tl ye vermeyecektir. Daha pahalı olur yani.yeni sistem toplayacağım incehesapta 7500f indirime girecek onu almayı düşünüyorum tray diyo ne olduğunu tam bilmiyorum bir sıkıntı yaratır mı ve 7500f 5060 5070 ekran kartlarını besleyebilir mi dar boğaz olu mu
1080p de yüzde yüz darboğaz olacaktıryeni sistem toplayacağım incehesapta 7500f indirime girecek onu almayı düşünüyorum tray diyo ne olduğunu tam bilmiyorum bir sıkıntı yaratır mı ve 7500f 5060 5070 ekran kartlarını besleyebilir mi dar boğaz olu mu
reis bilgili birine benziyoorsun bu anakart alınır mı pekiTray yani fansız kutusuz işlemci demek. 559tl ye x123 alabilirsin uyguna kapatmak istersen. Burada ne kadar indirimle fiyatı olur bilmiyorum ama n11 deki elmacık satıcısı gibi 5399tl ye vermeyecektir. Daha pahalı olur yani.
Yıllara göre çıkan kartlarla kıyaslarsam 5060ı besler. 5070 i besler mi onu bilemiyorum.
kutusuz olunca daha önce kullanılmış olma ihtimali olmuyormutray kutusuz fansız oluyor, ekran kartı daha çıkmadan onun yorumunu yapmak da çok mümkün değil
A620 ye asla o fiyatı verme. Eğer 7.5k civarına çıkabilirsen bu anakartı al. Ömürlük. 9800x3d kullanılabilir. Bir sonraki çıkacak olan 9 nesil ryzen işlemciyide çok rahat besler. On numara 5 yıldız ürün diyebilirim.reis bilgili birine benziyoorsun bu anakart alınır mı peki
A620M-GAMING-X AMD A620 Soket AM5 DDR5 8000(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart normaal fiyatı 5500 indirme girrecek
bu attığım anakart 9000 serisinde iyi performans vermez mi dediğiniz anakrt bütçemi biraz aşıyorA620 ye asla o fiyatı verme. Eğer 7.5k civarına çıkabilirsen bu anakartı al. Ömürlük. 9800x3d kullanılabilir. Bir sonraki çıkacak olan 9 nesil ryzen işlemciyide çok rahat besler. On numara 5 yıldız ürün diyebilirim.
Yok ben o kadar anakarta para verememem uygun yollu olsun dersen bu ürünü al.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O bütçeye a620 anakart tavsiye etmem. B650 anakart bakın.bu attığım anakart 9000 serisinde iyi performans vermez mi dediğiniz anakrt bütçemi biraz aşıyor
reis biraz fazla darladım ama bu nasıl sence bilgim fazla yok bu konularda kusura bakmaO bütçeye a620 anakart tavsiye etmem. B650 anakart bakın.
Attığın anakart iyi değil o fiyata. Düşse bile alınabilecek seviyede olmayacaktır.reis biraz fazla darladım ama bu nasıl sence bilgim fazla yok bu konularda kusura bakma
Reis kafa kalmamiski anakarti atmayi unutmusumAttığın anakart iyi değil o fiyata. Düşse bile alınabilecek seviyede olmayacaktır.
Sen bu anakartı al.
MSI PRO A620M-E 6000MHZ(OC) DDR5 SOKET AM5 M.2 HDMI VGA MATX GAMING ANAKART
PRO-A620M-E - MSI PRO A620M-E 6000MHZ(OC) DDR5 SOKET AM5 M.2 HDMI VGA MATX GAMING ANAKARTpckolik.com