🔥İndirim 7500F 9070XT sistem 48.999TL

Pahalı diyenlere neden kızıldığını anlamadım elinle de toplasan aynı para işte :D ben olsam bende seçe seçe toplarım bu sistemi alasıya hbde amazonda 6 taksit çoğu parça

Pahalı diyen arkadaşlar sadece GameBooster PSU'ya bakıp kapatıyor heralde. Öelleştirmeler ile birlikte iyi gözüküyor sistem. Bitfenix 850W kasa ve Fazeon A3120TRA soğutucu özelleştirmesi ile birlikte fiyat 49.499 TL oluyor. Sık sık önerdiğimiz rakip GamingGenTR'nin sisteminden daha ucuz.
1000 lira daha verip bunu almak daha mantıklı

7800x3d+B650M-R 64Kya satıldı, 50ye imkanı yok o dediğin işlemcinin.Zaten ekran kartı+işlemci 41k yapıyor
Anakartı yükseltince 50K oluyor işlemciyi 9600X yaparsak 54K oluyor 4K fiyat düşürsünler o zaman satarlar.

1000 lira daha verip bunu almak daha mantıklı
İtopya sistemin özelleştirmeler ile birlikte 850W PSU ve daha iyi SSD avantajı var ve 1.000 TL daha ucuz. Ayrıca GamingGenTR'nin sisteminde PSU kablo sorunu çıkartıyor hele ki RX 9070 XT gibi çok fazla güç bir ekran kartına dönüştürücü veya çoklayıcı bağlamak çok büyük sıkıntı.

Anakartı yükseltince 50K oluyor işlemciyi 9600X yaparsak 54K oluyor 4K fiyat düşürsünler o zaman satarlar.
evet ama öyle de eksikleri olur sistemin.Daha güçlü bir soğutucu ve +16gb ram lazım.Kasayı hesaba katmadım ucuza bitfenix var zaten
Ama cidden en kötü gaming gecesinde kaliteli bir sistem görsek ucuza fena olmaz

Anakart giriş seviye
Ram 16 5200mhz
İşlemci iyi denebilir
Kasa PSU kötü
SSD 512

Şimdi bunları yükseltmeye kalksan şöyle eli yüzü düzgün parçalarla. Sistem fiyatı uçuyor.

Bir sisteme fiyat avantajı var demek için
1. içerdiği parçalar değişmeye ihtiyacı olmayacak şekilde seçilmeli
2. Upgrade parçaların fiyatlarında fırsat sağlanmalı.

Bu sistemde bu 2si de yok. Ram yükseltsen 2k kasa yükseltsen 1-2k anakart 3k.
İnsanları 9070xt var diye kandırmaya yönelik bir sistem olmuş.

Pahalı diyenlere neden kızıldığını anlamadım elinle de toplasan aynı para işte :D ben olsam bende seçe seçe toplarım bu sistemi alasıya hbde amazonda 6 taksit çoğu parça
pahalı diyenlere şundan dolayı kızılıyor
kestirip attıkları için

evet hazır sistemden beklenen fiyat performs aralığındaki bir fiyat yok

bu ürünü tek tek toplasan şu fiyat tutuyor
hazır sistemde bu kadar fiyat farkı beni tatmin etmedi daha iyisini beklerdim dese
sonuna kadar haklı

ama tek tek topladığında cüzzi bir fark olsa da daha pahalıya toplanıyor
ayrıca her ne kadar bilmeyen bir için bile olsa artık sistem toplamak daha basit çünkü youtube da çok örnekleri var
ama bilmeyip bulaşmak istemeyenler de var yani bir bilgisayarcıya toplatacaklar da var ki o da extra maliyet

alternatif sunmadan
iki kelime ile görüşüünü destekleyen yorum yapmadan pahalı dersen
eleştirilirsin

Soğutucu falan bahsetmedim bile

Pahalı diyen arkadaşlar sadece GameBooster PSU'ya bakıp kapatıyor heralde. Öelleştirmeler ile birlikte iyi gözüküyor sistem. Bitfenix 850W kasa ve Fazeon A3120TRA soğutucu özelleştirmesi ile birlikte fiyat 49.499 TL oluyor. Sık sık önerdiğimiz rakip GamingGenTR'nin sisteminden daha ucuz.
Bitfenix değil de 121a daha iyi olur bitfenixin içindeki psu çok kötüydü sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'yi özelleştirmeden diğer 1TB olanlardan birini seçip fiyatı düşürün o farkla rami ve kasayı düzeltin sadece anakart kötü kalabilir onu da 1.1K farkla B650M-R yapabilirsiniz çoğu bankaya peşin fiyatına 3 taksit var
Genel yorum olarak sisteme ucuz diyemeyiz ama bu bütçede hazır sistem arayanlar için uygun fiyat
fena değil , b650m-r , goodram 2x16 6000 c30 , fazeon soğutucu , mld700 1tb , msi 121a ile 54k tutuyor bu pcye benzer bir pc toplasak şu an 55-56k edecektir.

İtopya sistemin özelleştirmeler ile birlikte 850W PSU ve daha iyi SSD avantajı var ve 1.000 TL daha ucuz. Ayrıca GamingGenTR'nin sisteminde PSU kablo sorunu çıkartıyor hele ki RX 9070 XT gibi çok fazla güç bir ekran kartına dönüştürücü veya çoklayıcı bağlamak çok büyük sıkıntı.
Merhabalar, size özeldende bir mesaj göndermiştim başka bir sistem tavsiyesi ile ilgili müsaitliğinz varmıdır daha uygun fiyatlı bir sistem tavsiyesi gelir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,920
Üyeler
183,030
Son üye
hoko
Geri