Çözüldü✓ 7500F için 2K Bandında Sıvı Soğutma Önerisi.

AlphaW

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar 7500F işlemci için 2/2.5K bandında sağlam bir 240mm sıvı soğutma arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Neden phantom spirit almıyorsunuz

o paraya 240mm eder. o da phantom spirit'den daha kötüdür.

phantom spirit al geç sırf görüntü için 240 almaya gerek yok

Örneğin; DeepCool LE520 ARGB 240 mm daha iyi olmaz mı 500tl farkla.
le 520 giriş seviye bir aio kittir spirit model ile aşağı yukarı benzer performans verir pompa sesi ve arızası da cabası güçlü bir kule tipi alıp yolunuza devam edin.

le 520 giriş seviye bir aio kittir spirit model ile aşağı yukarı benzer performans verir pompa sesi ve arızası da cabası güçlü bir kule tipi alıp yolunuza devam edin.
Pompa sesi ve arızası bu modele özgü bir şey mi yoksa tüm sıvı soğutmaların ortak problemi mı?

Pompa sesi ve arızası bu modele özgü bir şey mi yoksa tüm sıvı soğutmaların ortak problemi mı?
Tüm sıvı soğutmaların ortak problemi gibi 1 yıl dayanır kimi 5 yıl ama eninde sonunda performans düşüklüğünü hissedersin ama kule tipi ler öyle değil fan mı bozuldu al bir fan yola devam

Lt520 phantom spiritten %1 daha güçlü ve problemsiz. Le520 bilmiyorum farkı ne ancak görüntü önemliyse 500 lira bir şey değil.
Ben olsam ne alırdım görüntü de güzel olsun diyeceksem peerless assassinin ekranlısı var 2100e falan ondan alırdım.

Tüm sıvı soğutmaların ortak problemi gibi 1 yıl dayanır kimi 5 yıl ama eninde sonunda performans düşüklüğünü hissedersin ama kule tipi ler öyle değil fan mı bozuldu al bir fan yola devam
Anladım teşekkürler bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri