Yardım 7500f için kule tipi önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Bütçe
2000
Ekran kartımı ve konsolumu satışa koydum satılınca 7800xt alacağım ve işlemciminde tam pefirmansında çalışması için stok fandan kurtulmam gerek beyaz bir kule tipi önerebilir misiniz? ?

Ekran kartımı ve konsolumu satışa koydum satılınca 7800xt alacağım ve işlemciminde tam pefirmansında çalışması için stok fandan kurtulmam gerek beyaz bir kule tipi önerebilir misiniz? ?
Stoğa gelince net bir şekilde bunu al bence. Yalnız beyaz modeli yok ama performansı çok iyi.

Stoğa gelince net bir şekilde bunu al bence. Yalnız beyaz modeli yok ama performansı çok iyi.

Hocam birde eskiden b450m k ile x123duo kullanmistim ekran kartına temas ediyordu fan bu sorun olurmu bunda

Anamartim
Asus tuf gaming b650m plus

Hocam birde eskiden b450m k ile x123duo kullanmistim ekran kartına temas ediyordu fan bu sorun olurmu bunda

Anamartim
Asus tuf gaming b650m plus
brnde de aynı soğutucu var fanlar ile soğutucu blok aynı hizada olmalı zaten bide ekran kartının sırtı uzamıyorsa her türlü sıkıntı çıkmaz

brnde de aynı soğutucu var fanlar ile soğutucu blok aynı hizada olmalı zaten bide ekran kartının sırtı uzamıyorsa her türlü sıkıntı çıkmaz
Kasa derli toplu olsun istiyorum hocam ya
Benim kullandığım Peerless Assassin Digital White modeli var, stok beklerseniz o olabilir ya da onun yeni serisi gelecek onu da bekleyebilirsiniz aceleniz yoksa.
Biraz var acelesi evet iki cihazıda satar satmaz alıcam

Ben bunu aldım montajı kolay ve temiz çalışıyor diğeriyle arasında fark yok gibi bir şey.
Peerless bunu tokatlar ama öyle böyle değil.

Bunu Alabilirsin Güzeldir .

Phantom Stoğu Beklemek İstemiyorsan Al Geç Hocam .

Bütçe Çıkma İmkanın Varsa Bunu Al .

Saticiyla pazarlik eder çıkarırız yukarıya ya bu fanlar iyi soğuturmu ve dediğim gibi alt kısımdan glu nun üst kısmına değer mi hocam buarada AAA oyunlar oynuyorum paso yeni oyunlar kaç derecelerde gezer cpu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu aldım montajı kolay ve temiz çalışıyor diğeriyle arasında fark yok gibi bir şey.
Teşekkür ederim hocam desteğiniz ve ilginiz için bi vakacağım

Bu nasıl ?

Saticiyla pazarlik eder çıkarırız yukarıya ya bu fanlar iyi soğuturmu ve dediğim gibi alt kısımdan glu nun üst kısmına değer mi hocam buarada AAA oyunlar oynuyorum paso yeni oyunlar kaç derecelerde gezer cpu
7500F İçin Fazlasıyla Yeterlidir .

Daha İyi bir şey Almak İstersen

" Thermalright Frost Commander 140 " Var Ama Stok Yok 😅

Teşekkür ederim hocam desteğiniz ve ilginiz için bi vakacağım

Bu nasıl ?
Sırf Beyaz Diye Beyaz Eşya Fiyatı Girmişler :)

Bunu Alacağına " Thermalright Frost Commander 140 " Stoğu Bekle O Fiyatlarda Zaten .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,079
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri