b650 öneririm ama bütçende önemliYan sistem topluyorum 7500f işlemcim var anakart ne almalıyım f/p vatandan muhtemelen Alcam.
vatan zorunlu mu ve fp diye ben suan bunu atsam bunu mu alacaksınYan sistem topluyorum 7500f işlemcim var anakart ne almalıyım f/p vatandan muhtemelen Alcam.
kardeşim adam 7500f işlemciyle x870 anakartı ne yapsınvatan zorunlu mu ve fp diye ben suan bunu atsam bunu mu alacaksın
bir bütçe verebilir misinYan sistem topluyorum 7500f işlemcim var anakart ne almalıyım f/p vatandan muhtemelen Alcam.
butce belirtilmemişki bende en ıyısını atayım dedımkardeşim adam 7500f işlemciyle x870 anakartı ne yapsın
o konuda haklısın ama fiyat uyumuyla birlikte en iyi tercih b650m olur ama diyorsa bütçem yüksek b850m tercih edebilirbutce belirtilmemişki bende en ıyısını atayım dedım![]()
B650 ve b850 en iyi ne alırım f/po konuda haklısın ama fiyat uyumuyla birlikte en iyi tercih b650m olur ama diyorsa bütçem yüksek b850m tercih edebilir
Başka
B650/b850 bakıyorum dostum yan sistem bu ana sistem için değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B650 ve b850 en iyi ne alırım f/p
Başka
2 model var biri daha fazla soğutmalı bloklu hangisiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bunlar sıkıntı çıkarmaz
soğutma bloğuna ek ssd ve ram slotuda bulunor2 model var biri daha fazla soğutmalı bloklu hangisi
Hocam MSI b650 m-b dedim Matx mı alayım ATX olanı mı alayımsoğutmasız olan b650m soğutmalı olan b850m eğer bütçen varsa b850m tercih et
soğutma bloğuna ek ssd ve ram slotuda bulunor
birde ek olarak wifi
bildiğim kadarıyla bu anakartın ATX versiyonu yok sadece mATX bulunuyorHocam MSI b650 m-b dedim Matx mı alayım ATX olanı mı alayım