Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,678
Hangi model satılıyor 39'aNeredeyse her hafta gaming gecesinde tepe model 5070ti 38 39 oluyor
Hangi model satılıyor 39'aNeredeyse her hafta gaming gecesinde tepe model 5070ti 38 39 oluyor
Optimizasyonu iyi oyun ama Saint Denis gibi kalabalık bölgelerde işlemci daha fazla zorlanır ve darboğaza girebilir. Darboğaz olmadan da fps düşebilir.Ben de rdr başladım 12 saat falan oynadım oyunun optimizasyonu pek iyi değil galiba. 2k ultra nvidia app'ten dlss 4 açık oynuyorum. 80 fps de 140 fps de çok alıyorum. FPS bölgeden bölgeye çok değişiyor yani.
fiyatıda 32 k dan başlıyor hocam bilemedim açıkçası beyaz olsun diyorum ama sistem beyaz diye beyaz arayınca 35-36 k oluyor 9070xt pure model fakat 5070ti a geldiğimizde 41-42 den başlıyor maşallah siyah zaten beyaz değil çoğu modeli aşırı pahalı olmuş bu aralar 5070ti fiyat odaklı gidersek 5070ti alınmaz aşırı kazık 9070xt yi düşünürsek 5070ti ı geçiyor artık diyebiliriz rahatlıkla sanırım fps konusunda 9070xt f/p odaklı denebilir ama kararsızım yinede napsam bilemedim. 2 kartta güzel geliyor bana ama 5070 ti fiyatını haketmiyor aşırı pahalı olmuş şuanEvet bakmıştım.
Bana 5070 Ti daha sorunsuz kart gibi görünüyor ama 9070 XT görünüşe göre biraz daha yüksek fps veriyor.
vatanda sonlara yetiştim ben yoksa bende 5070 ti yada 9070xt falan alırdım kesinlikleBen vatan indirimi ile 5070ti 35'e aldım bir model 34'e düşmüştü ama artık zor tabi beyaz 9070xt 36'a 5070ti başlangıç fiyatı zaten 40k![]()
2 hafta üst üste biri colorful battle ax kırmızı siyahlı diğeri de colorful igame ultra wHangi model satılıyor 39'a
İşlemciye bakıyorum darboğaz olmuyor min %97 gördüm ekran kartını. 7800x3dOptimizasyonu iyi oyun ama Saint Denis gibi kalabalık bölgelerde işlemci daha fazla zorlanır ve darboğaza girebilir. Darboğaz olmadan da fps düşebilir.
Güzel kartlar igame alıcaktım ben vatan indirim yapmasa beyaz arayan bir için de güzel kart.2 hafta üst üste biri colorful battle ax kırmızı siyahlı diğeri de colorful igame ultra w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemciye bakıyorum darboğaz olmuyor min %97 gördüm ekran kartını. 7800x3d
Görüntüsü için bir şey diyemem. Şu anda maalesef kasa sol köşede olduğundan içini hiç görmüyorum.Güzel kartlar igame alıcaktım ben vatan indirim yapmasa beyaz arayan bir için de güzel kart.
8k'ya göre vram baya düşük. Bende de rdr2'de vram kullanımı düşük. 8gb severlere güzel oyun
cs'de daha fazla vram kullanıyor 10gb falan8k'ya göre vram baya düşük. Bende de rdr2'de vram kullanımı düşük. 8gb severlere güzel oyun![]()
msi afterburnerda cpu derecesi nasıl gözüküyor bende yok seçeneği
bende hiç yok hwinfo64 entegrasyonu yapmam gerekiyormuş yazması içinBen print screen basarak görüntü alıyorum.
CPU temperature seçmen gerekiyor.