Ben de öyle yapıyım da ne hızlıresime ne de buraya atamıyom yüksek boyut diyorBen print screen basarak görüntü alıyorum.
CPU temperature seçmen gerekiyor.
Oyundaki çözünürlük ile masaüstü çözünürlüğü aynı olmalı. Fullscreen yerine borderless yaparsan daha iyi olur. Print screen basıp resimi Paint'e yapıştır. JPEG olarak kaydedersen resim boyutu yüksek olmaz.Ben de öyle yapıyım da ne hızlıresime ne de buraya atamıyom yüksek boyut diyor
Çözünürlük hep aynıOyundaki çözünürlük ile masaüstü çözünürlüğü aynı olmalı. Fullscreen yerine borderless yaparsan daha iyi olur. Print screen basıp resimi Paint'e yapıştır. JPEG olarak kaydedersen resim boyutu yüksek olmaz.
Resim kalitesi 4kda %200 ise upscale falan mı yapıyorAssassin's Creed Origins 8K Ultra %100 resim kalitesi. MSI afterburner 2 kat fazla fps göstermiş. Doğru fps sol üstteki Steam'in gösterdiği. Onun dışındaki görünenler doğru. AC Origins, Odyssey ve Valhalla hepsi aynı fps veriyor
Alıntıyı görüntüle
4K Ultra %100 resim kalitesi
Alıntıyı görüntüle
4K Ultra %200 resim kalitesi
Alıntıyı görüntüle
1080p Ultra %100 resim kalitesi
Alıntıyı görüntüle
1080p Ultra %200 resim kalitesi
Alıntıyı görüntüle
Far Cry 5 4K Maximum ayarlar. 4K için bazı oyunlarda 16 GB VRAM'in yetmeyeceğinin göstergesi
Alıntıyı görüntüle
1080p maximum ayarlar
Alıntıyı görüntüle
Görüntüdeki pikselleri arttırma gibi bir şey. 720p oynamak yerine 1080p oynamak gibi düşün. 4K oyun 8K kalitesinde gibi oluyor yani. Ama çözünürlük değişmeden.Resim kalitesi 4kda %200 ise upscale falan mı yapıyor
Emulatörle, Mario ile uğraşmayalım şu bilgisayarda.Dolphin'de New Super Mario Bros Wii Deluxe kaç FPS veriyor, dener misin
Bazı oyunlarda iyi çalışıyor bazılarında gereksiz kastırıyorGörüntüdeki pikselleri arttırma gibi bir şey. 720p oynamak yerine 1080p oynamak gibi düşün. 4K oyun 8K kalitesinde gibi oluyor yani. Ama çözünürlük değişmeden.
çoklu oyun aynı anda açıyor muEmulatörle, Mario ile uğraşmayalım şu bilgisayarda.
50645.81 hocam bu kadar param var sizce 9070xt mi alınmalı yoksa 5070ti mı alınmalı ? hangisi daha iyi normalde 2 üreticininde teknolojisini kullanmıyorum ağırlıklı fps-hikaye arka planda oynuyorumResident Evil oyunlarında da iyi görüntü veriyor. Kalite arttığı için fps düşmesi normal.