https://www.ocbase.com/download buradan değil mi? birde bir ayar yapmam gereklimiocct ile yapabilirsin testi.
yaptım hocam 2-3 dk falan 71-72 derece görüyor maxocct ile yapabilirsin testi.
occt de tek tuşla test ediyor aida da öylemi yoksa karışıkmıİşlemciye en çok yükü aida64 bindiriyor. Occtde sıcaklık 60ı geçmiyordu aidada 68 görmüştüm.
Aida biraz karışık arayüz olarak ama bulması kolay. Yine tek tuşla tabi.yaptım hocam 2-3 dk falan 71-72 derece görüyor max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
occt de tek tuşla test ediyor aida da öylemi yoksa karışıkmı
değerler nasıl iyi mi?? Fakat şunu farkettim %100 kullanımda işlemci hızı 4.500 mhz de kalıyor. Normalde oyunlarda 5050mhz turbo frekansta calısıyorAida biraz karışık arayüz olarak ama bulması kolay. Yine tek tuşla tabi.
nihai performansta denedim zaten pardon dengelideymiş deneyeyim hemenAlıntıyı görüntülegüç planından performans modunu etkin yapıp bir daha dener misin.
hayır ondan bahsetmiyorum, fotoğrafta gözüküyor işlemci performans artırma modunu etkin yapman lazım.nihai performansta denedim zaten pardon dengelideymiş deneyeyim hemen
nihai performans eklendi fakat sizin dediğiniz performans artırma modu gözükmüyor''Güç Planı Ayarlarına Yüksek Performans Modu eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın;
Öncelikle Windows tuşuna basıp “cmd” yazın ve konsola giriş yapın.
Ardından açılan konsola “Powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c” kodunu yazıp, enter’layın.''