HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
Hocam sorun UV lik değil montajda bi hata felan yapmadınız değilmi o soğutucu ile bu sıcaklıklar normal değil.Anakart Biostar B650MT
İşlemci Fark Freezer X123
Bu soğutucu ile yükte bu değerleri görüyorum bundan dolayı Undervolt ayarı yapacam önceden yapan varsa yardımını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
Jelatin çıkarıldı extreme modda test yapıldı macun gayette düzgün sürüldüO soğutucu 4 bakır borulu ise 95 dereceler görmeniz normal gelmedi bana , termal macun uygulaması ile montaj doğru yapıldı mı? Bakır borunun altında jelatin çıkarmayı unutmadiniz değil mi?
Montaj doğru eminimHocam sorun UV lik değil montajda bi hata felan yapmadınız değilmi o soğutucu ile bu sıcaklıklar normal değil.
Siz yinede bi söküp bakın bence o soğutucunun böyle yapmaması gerekiyor. Ama illede UV yapacam diyorsanız anakartınız nedir malum her markanın biosu aynı değil.Jelatin çıkarıldı extreme modda test yapıldı macun gayette düzgün sürüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Montaj doğru eminim
Biostar B650M-TSiz yinede bi söküp bakın bence o soğutucunun böyle yapmaması gerekiyor. Ama illede UV yapacam diyorsanız anakartınız nedir malum her markanın biosu aynı değil.
CS de baya FPS drop yediği için teste soktum ve baya ısındığını gördüm. Ekran kartı RTX 3080 var. Ekran kartıda extreme mod 3D adaptive testte 90 gördü.Biostar B650M-T
Istanbulda bende de benzer sogutucu var 75 derece fln oluyo oyundaKesinlikle montaj hatası var üzerine patates koysan 95 dereceyi geçmez. Çok fazla oc ile ugrasrim ryzen 2600 3600 5600 7600 kullandım montaja tekrar bak
O.N.E menüsüne gir CPU Vcore Voltage veya sadece Vcore Voltage Varsayılan değer Autodur Bunu Manual veya Override Mode olarak değiştir. Stok voltaj misal 1.25 se ufak ufak düşür 1.20-1.15 gibiBiostar B650M-T
CS de baya FPS drop yediği için teste soktum ve baya ısındığını gördüm. Ekran kartı RTX 3080 var. Ekran kartıda extreme mod 3D adaptive testte 90 gördü.
Ama yüzde yüz montajda hata var siz UV yapsanız da ısınmaya devam edecek UV yapmadan önce üşenmeyin söküp bidaha montajlayın.Biostar B650M-T
CS de baya FPS drop yediği için teste soktum ve baya ısındığını gördüm. Ekran kartı RTX 3080 var. Ekran kartıda extreme mod 3D adaptive testte 90 gördü.
Böyle ugrasmak yerine sunuda yapabilir.O.N.E menüsüne gir CPU Vcore Voltage veya sadece Vcore Voltage Varsayılan değer Autodur Bunu Manual veya Override Mode olarak değiştir. Stok voltaj misal 1.25 se ufak ufak düşür 1.20-1.15 gibi
LLC değeri "Auto" yerine "Level 3" veya "Medium" gibi daha yumuşak bir seviyeye alabilirsin. Voltaj dalgalanmalarını düzenlemeye yarıyor.
Ama yüzde yüz montajda hata var siz UV yapsanız da ısınmaya devam edecek UV yapmadan önce üşenmeyin söküp bidaha montajlayın.
Mesh kasa değil ama soğutma konusunda dolu bir kasa 4 içeri 1 egzoz var ön panel açık.Aynı soğutucu aynı işlemci ile maks 85 görmüştüm.Bu çok fazla.Kasanız mesh falan değilse anlarım fakat mesh ise problem vardır
Mesh kasa değil ama soğutma konusunda dolu bir kasa 4 içeri 1 egzoz var ön panel açık.