750W Güç Kaynağı Önerisi - 5800X + RTX 3070

Tamamdır o zaman, bütçeye göre bu ikisinden birini düşüneceğim artık. Aptallık edip almadan önce bakmadım PSU'ya 750W 80+ Gold görünce direkt satın aldım ancak aptallığın sonucunu da ödüyorum işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimal BeQuiet olanı alırım, her zaman pc değiştiren biri olmadığımdan alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

Şuan psu stokları yok. Newegg veya Amazon Avrupa ülkelerinden evga psu felan alınabilir 10 yıl global garantileri oluyor.

Tamamdır o zaman, bütçeye göre bu ikisinden birini düşüneceğim artık. Aptallık edip almadan önce bakmadım PSU'ya 750W 80+ Gold görünce direkt satın aldım ancak aptallığın sonucunu da ödüyorum işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimal BeQuiet olanı alırım, her zaman pc değiştiren biri olmadığımdan alıp uzun süre kullanmak istiyorum.
Aslında P750 GM’nin sıkıntısı, 750W’dan daha fazla çekmeye çalışınca sistemi kapatması yerince o gücü vermeye çalışıp patlaması. Eğer 750W’dan fazla bir yüke sokmazsanız, ki 750W’dan fazla bir yüke sokmak çok zor. Sıkıntı olmaz

Bütçe el verirse yeni bir tane almaya çalışacağım ama aldıktan sonra bir tane daha almak koyuyor vallahi. 3070 + 5800X için sıkıntı yaratmaz mı diyorsunuz?

Bütçe el verirse yeni bir tane almaya çalışacağım ama aldıktan sonra bir tane daha almak koyuyor vallahi. 3070 + 5800X için sıkıntı yaratmaz mı diyorsunuz?
Bence Gigabyte kalabilir

Bence Gigabyte kalabilir
benim psunun güç kablosunu taktığım yerinden acayip sessiz ve çok çok ince Bi elektriksel ses geliyo 15 cm uzaklaşınca duyulmuyor bile normal mi? Pc açık kapalı fark etmiyor fişe takılı iken geliyo.

benim psunun güç kablosunu taktığım yerinden acayip sessiz ve çok çok ince Bi elektriksel ses geliyo 15 cm uzaklaşınca duyulmuyor bile normal mi? Pc açık kapalı fark etmiyor fişe takılı iken geliyo.
Corsair CX serisinin nerdeyse hepsinde görülüyor o tarz bir ses. Sesin ne olduğunu bende tan bilmiyorum ama Coil Whine sanırım.

Kanka asus ve msi psu lar iyi diye biliyorum bulursam linkini atayım

Corsair CX serisinin nerdeyse hepsinde görülüyor o tarz bir ses. Sesin ne olduğunu bende tan bilmiyorum ama Coil Whine sanırım.
CW değil muhtemelen sistem de ekran kartı bile yok. Sistem kapalı acik fark etmiyor cw olsa sadece yükte çıkmaz mı? Dediğin şeyde normal gri cx serilerinde varmış sanırım bir yerde okumustum. Bide diyorum ya psuya direk kulağımı dibine sokunca duyuyorum uzaktan anlaşılmıyor rahatsız etmiyor.

Geri