Ulan scofield alacağın olsun bana niye vermiyor ya ?Çaktırma bu bilgileri kendim yazmadım Michael Scofield verdi.
şaka maka 127 tl nedir o op yeEvet direk almak daha mantıklı ama 250TL vermek mi 77TL vermek mi hemde yanına operasyon
Deyip deymeyeceği kişiden kişiye değişir ben zaten her türlü operasyonu alacaktım ve kasacaktım bu sayede cyberpunk bedavaya gelecek yani işin içinde cyberpunk olmasa bile kasacaktım operasyonu.ben parayla alacağım zaten de hani kasmana deymez ona dedim
Bence değer her türlü parayı karşılıyor ama indirimde alacağımşaka maka 127 TL nedir o op ye
param olsa keşk bende kasardım aslında bedavaya alma yolu var giriyorsun dost kayaoğluna 3.seviye sub oluyorsun youtube dan akşama 20 tane cyberpunk çekilişi var 100 kişi fln 3. seviye sub 30 tl tutuyor olmazsada iptal ediyorsun çıkarsa stonks çıkmazsa bruhDeyip deymeyeceği kişiden kişiye değişir ben zaten her türlü operasyonu alacaktım ve kasacaktım bu sayede cyberpunk bedavaya gelecek yani işin içinde cyberpunk olmasa bile kasacaktım operasyonu.
scofield şimdi açtıracak ağzımı...Gelmeyecek Scofield abimiz daha çok eşcinsel rollerde oynamak istiyormuş dizi ve filmlerde. Kaynak: İnstagram wentworthmiller
kardeş operasyondan 2 ay sonra kasa fiyatları 2 lira falan oluyorÖncelikle herkese iyi günler okumadan önce bilmenizi isterim bunu yapmak için CS:GO oynuyor olmanız gerekiyor. Önceki operasyondan aldığım bilgiler ile hazırlanmıştır ve yaklaşık 2 ay beklemeniz gerekiyor.
Şimdi size yaklaşık 70TL ile hem Cyberpunk hemde CS:GO operasyonu nasıl alınır onun rehberini yapacağım ilk olarak yaklaşık 2 ay bekleyip operasyonun indirime girmesini bekliyoruz tabi indirime girmesini beklerken tüm görevleri yapacağız (100 tane yıldız kasacağız). Tamam şimdi indirimin geldiğini varsayarak başlıyorum şuan operasyon 127 TL tahminimce %40lık indirime girecek buda 77tl demek operasyonu 77 TL ile aldıktan sonra görevleri yaptığımız için 100 yıldızımız olacak buda 50 tane kırık diş kasası alabiliyoruz demek şuan kasanın fiyatı 7.70 - 8 TL arası gidip geliyor indirime girdikten sonra eski operasyonlardan bildiğim gibi kasanın fiyatı 5.60 - 6 TL arası bir şey olacak buda satarken steam'ın keseceği para ile 5 lira yada 5 lira 10 kuruş gibi bir para bize gelecek oluyor 100 yıldız ile 2 yıldızdan 50 tane kasa alabildiğimize göre 50x5=250 TL bu sayede 77 TL ile hem operasyon hemde cyberpunk 2077 sahibi olabiliyoruz.
2 lira mı oluyor? Herhalde bunları kafamdan atıp yazmadım önceki operasyondan inceleme yaparak yazdım ve önceki operasyon kasası yani parçalanmış ağ kasası en düşük 5.13TL'ye düştü.k
kardeş operasyondan 2 ay sonra kasa fiyatları 2 lira falan oluyor
vay anasının :O (!)Abi diyorum cs:go ile cb2077 iş birliği yapıyor
Bak 77tl ile cb2077 alabiliyoruz
CB2077'deki son iki sayıya bakın
ben geçen operasyonda yapıyodum 2 ay sonra 2lira falan olmuştu2 lira mı oluyor? Herhalde bunları kafamdan atıp yazmadım önceki operasyondan inceleme yaparak yazdım ve önceki operasyon kasası yani parçalanmış ağ kasası en düşük 5.13TL'ye düştü.
şimdi baktım çıktıktan 1 ay sonra 1.50 olmuşben geçen operasyonda yapıyodum 2 ay sonra 2lira falan olmuştu