7700xt 14 bine satilir mi?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,408
gigabyte rx7700xt kutu fatura garantili cihazı 14 bine satmak mantıklı mı?
30 bine 9 taksitle ne alabilirim nvidiaya ihtiyacım var video editörlüğü yapacağım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha 9 taksit lazımmış pardon görmemişim 🤗

Oyun içinse hiç kantıklı değil.

Oyun içinse hiç kantıklı değil.
Adobe programları için

ha 9 taksit lazımmış pardon görmemişim 🤗
12 taksite 5070ti varsa o da olur

30 bandında 12 taksitle 5070ti istemiyorsunuz umarım :oops:
yok hocam 40 küsür bandında 5070ti varsa olur, 12 taksitte alabiliyorum.
ama 14 e 7700xt satmak çok mantıklı mı bilemedim, after effectte sorun vardı görüntü bozuluyordu ama sanırım son güncellemeyle düzelmiş az önce denediğimde osrun yoktu

yok hocam 40 küsür bandında 5070ti varsa olur, 12 taksitte alabiliyorum.
ama 14 e 7700xt satmak çok mantıklı mı bilemedim, after effectte sorun vardı görüntü bozuluyordu ama sanırım son güncellemeyle düzelmiş az önce denediğimde osrun yoktu
12.5-13k civarına satılır diye düsünüyorum milletde para yok herkes 6-9 taksit en azından 3 taksit alıyor-alabiliyor
işinizi görüyorsa dursun tabi ama yeni nesile gecelim denince min 5070 almak lazım nvidiada onuda ya amazon ya hbde 6 taksit ve üzeri denk gelirse olur yoksa sitelerin nerdeyse tamamı vade farklı alıyor taksitte.

12.5-13k civarına satılır diye düsünüyorum milletde para yok herkes 6-9 taksit en azından 3 taksit alıyor-alabiliyor
işinizi görüyorsa dursun tabi ama yeni nesile gecelim denince min 5070 almak lazım nvidiada onuda ya amazon ya hbde 6 taksit ve üzeri denk gelirse olur yoksa sitelerin nerdeyse tamamı vade farklı alıyor taksitte.
Şuan 14 e alıcısı var ama üstüne 20k verip uçurum bir fark alamayacağım için vaz mı geçsem diyorum bilemedim.
Video edit işlerinde ne kadar fark eder

15.5 sarıda en ucuz 14 e verme verceksen de 5 ini bekle maaş gelsin ben aliyim xd

Şuan 14 e alıcısı var ama üstüne 20k verip uçurum bir fark alamayacağım için vaz mı geçsem diyorum bilemedim.
Video edit işlerinde ne kadar fark eder
bence 5070 alınabilir performansta 2x-3x fark atmasada degerini koruyor hatta muhtemelen 6 aya cok daha fazlasına satılabilir amd 7xxx serisi eskidi bile 14e alıcı varsa bence satılır
link attıgım üzere pazarlıksız 14e veriyor zaten kişi pazarlıkla yada baska 2.sitelerden daha uyguna alınır.

Geri