Xenovian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 541
Yani fiyat farkına değmez benceOrasıda var az daha beklicem yoksa 7800 xt alıp geçicem
Yani fiyat farkına değmez benceOrasıda var az daha beklicem yoksa 7800 xt alıp geçicem
Öyle olacak gibiYani fiyat farkına değmez bence
Şuan Saphhire Nitro Plus modeli 33k ya satılıyor ama ederi bu rakam değil, ay sonunda yeni stok parti malların geleceğini söyledi Pc Hocası, ben de beklemedeyim ve fiyatların 30k ya ineceğini tahmin ediyorum o zaman alınır taksitle çünkü Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bendeki kredi kartlarından birine..Teşekkür ederim beklemişken dediğin gibi beklemek gerekiyor stoklar ne zaman yenilenir acaba
9070 den bahsediyorsunuz degilmi xt değilŞuan Saphhire Nitro Plus modeli 33k ya satılıyor ama ederi bu rakam değil, ay sonunda yeni stok parti malların geleceğini söyledi Pc Hocası, ben de beklemedeyim ve fiyatların 30k ya ineceğini tahmin ediyorum o zaman alınır taksitle çünkü Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bendeki kredi kartlarından birine..
nvida alma bence ya insanın aklıyla oynuyorlar sadecemerhaba arkadaşlar 7800 xt alıcam ama çok kararsızım 9070 xt mi alsam yoksa nvidia mı alsam karar veremedım
Haklısın 9070 ya da 9070 xt en mantıklısı fiyatı durumuna bakılıpnvida alma bence ya insanın aklıyla oynuyorlar sadece
Evet düz 9070 ten bahsediyorum9070 den bahsediyorsunuz degilmi xt değil