Neler Yeni

7800 xt li bu sistem alınır mı

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
Sıvı soğutmayı corsair yapıp ssd yi değiştirip alınır mı 3 taksite faiz koymadığı için alıyorum daha iyisini önerecekseniz faiz koymayanı önerin lütfen s.inerjideki goose u alamam

0xmassive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Olcay
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum aynı değişiklikleri yaparak, siz aldınızmı ya da başka bi sistem düşünüyorsan bana da fikir olması için link verirmisin.

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum aynı değişiklikleri yaparak, siz aldınızmı ya da başka bi sistem düşünüyorsan bana da fikir olması için link verirmisin.
Ben gaming gecesini bekliyorum eğer iyi bir sistem gelmezse almayı düşünüyorum eğer sen daha iyisini bulursan bana da haber et lütfen

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun psu sıkıntı 600w

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
En azından anakartı giriş seviye değil. Psu halledilir.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Göksel

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
En azından anakartı giriş seviye değil. Psu halledilir.
Hocam anakartı b650m yapıp ramleri 6000mhz cl 38 yaparız 1 tb ssd cm sıvı soğutucuyla beraber 40k oluyor senin attığın sistemde 3 taksit 43 oluyor + olarak 1.5k ya da thermalright soğutucu aldığımızda aradaki fark artıyor

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam anakartı b650m yapıp ramleri 6000mhz cl 38 yaparız 1 tb ssd cm sıvı soğutucuyla beraber 40k oluyor senin attığın sistemde 3 taksit 43 oluyor + olarak 1.5k ya da thermalright soğutucu aldığımızda aradaki fark artıyor
Anakartı neden değiştiriyorsun dostum. Anakart zaten iyi sadece ssd 1 tb yapıp alıcaksın sistemi. Soğutucu fiyatı da dahil fiyata.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit seçeneği yokmuş ama o kötü işte. Bir tane daha sistem vardı da kaydetmemişim güzel bişeyler bulursam atarım.

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
KAAN
Anakartı neden değiştiriyorsun dostum. Anakart zaten iyi sadece ssd 1 tb yapıp alıcaksın sistemi. Soğutucu fiyatı da dahil fiyata.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit seçeneği yokmuş ama o kötü işte. Bir tane daha sistem vardı da kaydetmemişim güzel bişeyler bulursam atarım.
Pardon soğutucusu varmış benim hatam Knk ilk bahsettiğim jahrein ronin için demiştim daha iyisini atarsan iyi olur kaç haftadır indirim kovalıyorum

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Kovala dostum, bu kadar kovalamışken bırakma. Bu ürünler kampanyalı ürünler değil bunları her zaman bulabilirsin.

Top Bottom