7800x3d İçin Hava Soğutma Karşılaştırması

wfurkan7

80+
Reaksiyon skoru
11
Dostlar 7800x3d için

COUGAR Forza 85 Essential 120mm

Thermalright Peerless Assassin 120 Se

Hangisi daha etkili soğutma sağlar

tabii ki de peerles assassin.

Dostlar 7800x3d için

cougar daha iyi duruyor fakat peerleess assasinde çift radyatör olduğu için ve bir fan daha olduğu için daha mantıklı olabilir açıkçası bunların mühendisliği hakkında pek bilgim yok fakat cougar olana 1 fan daha takarsan canavar gibi olur sanki.

Dostlar 7800x3d için

7800x3d de bunu kullanıyorum helldivers2 oyununda 50 dereceyi geçmedi henüz tam test edemedim bütün oyunlarda ama bi önceki soğutucum
thermalright assassin spirit 120 evo rgb ydi ve 70 derecenin altını görmedim aynı oyun ve ayarlarda

7800x3d de bunu kullanıyorum helldivers2 oyununda 50 dereceyi geçmedi henüz tam test edemedim bütün oyunlarda ama bi önceki soğutucum
thermalright assassin spirit 120 evo rgb ydi ve 70 derecenin altını görmedim aynı oyun ve ayarlarda
boşta 50 derece çalışan bir işlemciyi oyunlarda nasıl 50 derece de olduğunu söylüyorsunuz? hani attınız diyelim küçük atınız çünkü burdan bakınca komik oluyor!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ürün eski nesildir ve bu parayı kesinlikle hak etmeyen bir modeldir. CoolerMaster halo hyper 622 bütün üst sekment amd ve intel tarafında işlemcileri gırtlağına kadar soğutabilen bir üründür. 310 tdp değerine sahiptir.

Dostlar 7800x3d için

her iki üründe iş görür ama fiyat ve performans bakımından thermal right almanızı öneririm.

Son düzenleme:
boşta 50 derece çalışan bir işlemciyi oyunlarda nasıl 50 derece de olduğunu söylüyorsunuz? hani attınız diyelim küçük atınız çünkü burdan bakınca komik oluyor!

bu ürün eski nesildir ve bu parayı kesinlikle hak etmeyen bir modeldir. CoolerMaster halo hyper 622 bütün üst sekment amd ve intel tarafında işlemcileri gırtlağına kadar soğutabilen bir üründür. 310 tdp değerine sahiptir.

her iki üründe iş görür ama fiyat ve performans bakımından thermal right almanızı öneririm.
bilader özelden yaz sana video atayım. boşta 38 40 derece çalışıyo oyunda ekran kartım 60 işlemci 50 dercelerde takıldı full. helldivers2 yi 2k da hatta 3440x2440 çözünürlükte high grafiklerde oynuyorum. dediğim gibi yazarsan video atabilirim boş konuşma

bilader özelden yaz sana video atayım. boşta 38 40 derece çalışıyo oyunda ekran kartım 60 işlemci 50 dercelerde takıldı full. helldivers2 yi 2k da hatta 3440x2440 çözünürlükte high grafiklerde oynuyorum. dediğim gibi yazarsan video atabilirim boş konuşma
aynı işlemciyi kullanmasam hadi neyse de birde üstüne boş yapma diyosunuz :d gerçekten şu grupta boş konuşanları elemek gerek!

aynı işlemciyi kullanmasam hadi neyse de birde üstüne boş yapma diyosunuz :d gerçekten şu grupta boş konuşanları elemek gerek!
konuşacağına yaz özelden istersen insta falan vereyim kanıt atıcam diyorum hala ötüyosun

Adam doğru söylüyor hocam. :kekw:
9800X3D içinde benzer durum.
Boşta 43 derece örneğin şuan.
F1 25'e gireyim 48-49'da falan çalışır.

Adam doğru söylüyor hocam. :kekw:
9800X3D içinde benzer durum.
Boşta 43 derece örneğin şuan.
F1 25'e gireyim 48-49'da falan çalışır.
kanıt atayım diyorum yazamıyo beyim. gayet açık bi şekilde henüz tek bi oyunda test ettiğimi aynı işelmci aynı oyun bütün şartlar aynıyken farklı 2 soğutucu arasındaki performans farkını de söyledim ama çok biliyo

Uygunsuz davranış

Ekler

• 1000025405.webp
    1000025405.webp
    879.3 KB · Hit: 32
  • 1000025409.webp
    1000025409.webp
    879.7 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Geri