7800x3d ile donma yaşıyorum

valorantta bende de oluyordu bi ayar yapınca geçiyor yarın sabah hatırlatırsan videoyu bulup atarım

baktım da bulamadım videoyu. bi windows ayarı kapatınca düzelmişti bende
Hocam gözünü seveyim bulursan şahane olur yardımların için sağol şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben zaten ethetnetle bağlanıyordum devre dışı bırakınca direkt internet gidiyor. yarın yeni ethernet kablosuyla denicem ama teşekkür ederim

Son düzenleme:
Açıkçası birçok yöntem kullandım fakat hiçbiri işe yaramadı. Şöyle ağ ayarlarını sıfırladım driverları güncelledim ve normalde kablosuz kullanıyordum. Kablolu bağlantıya geçince düzeldi. Aslında bu kadar basitmiş çözüm.

Hocam gözünü seveyim bulursan şahane olur yardımların için sağol şimdiden

hocam ben zaten ethetnetle bağlanıyordum devre dışı bırakınca direkt internet gidiyor. yarın yeni ethernet kablosuyla denicem ama teşekkür ederim
Konuyu baştan sona oku hocam birçok tavsiye verildi aynı başlıkta ve muhtemelen sorunlarınız benzer.

Reis bende aynı sorunu yaşadım interneti kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun ?

Farklı sistemler kullanan arkadaşlarım format sonrası sadece valorant da mikro takılmalar yaşıyordu bi süre sonra kendi kendiliğine geçiyordu genellikle bu sorunu valorant bazında çok kez yaşadık ama herhangi bir çözüm bulamadık

Reis bende aynı sorunu yaşadım interneti kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun ?
kablolu kullanıyorum hocam ethernet kablosu değiştim. o sırada ev taşıdım yeni fiber kablo döşendi ama yok yine de devam ediyor takılmalar.

Farklı sistemler kullanan arkadaşlarım format sonrası sadece valorant da mikro takılmalar yaşıyordu bi süre sonra kendi kendiliğine geçiyordu genellikle bu sorunu valorant bazında çok kez yaşadık ama herhangi bir çözüm bulamadık
valla bilmiyorum hocam. bi ton parayla aldık ettik ağız tadıyla oyun oynayamıyoruz olacak iş değil maalesef

Sistemi yeni topladım sadece valorant oynuyorum başka oyunlarda test etmedim oyun içi 500-600 fps alıyorum ama oyun içinde milisaniyelik mikro donmalar yaşıyorum. monitörüm 165hz henüz upgrade yapamadım ama oyun içinde fpsi 165e 200e 300e sabitlesem de donmalar yine oluyor. yepyeni sistem nasıl oluyor anlamıyorum önerisi bilgisi olan varsa yardımcı olursa süper olur. oyundayken aldığım işlemci performansı da böyle

7800x3d
9060xt sapphire 16gb
gigabyte b850 gaming wifi6
patriot venom 16gb 6000mhz
samsung 990 evo plus 1tb
artic liqiud freezer 360 mm
nzxt 750wt
msi mag pano 100r pz
ramini exposuz, expolu denedin mi ?

ramini exposuz, expolu denedin mi ?
Hocam ram ilk 4800mhz de çalışıyormuş onu xmpe çekip 6000 mhze yükselttim ama bir fark göremedim. amd işlemciler için expo, intel için xmp öneriliyormuş btw. Eve gidince expo açıp deneyeceğim hocam belki sorunun kaynağını bulmuş olabiliriz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri