Yardım 7800x3d işlemcinin dahili grafik sorun çıkarıyo yardım?

Acaba sorun anakart mı cpu mu garantisi falan varsa gönder baktır bence

Anakart ayarlarıyla alakalı olmalı, ben de benzer bir durum yaşadım. Kablo ekran kartına takılı iken görüntü gelmiyordu ancak anakarta yani CPU'nun gpusuna takınca görüntü alabiliyordum. Bios içinde geçerliydi. Ben çareyi anakart bios sıfırlayarak buldum. Basitçe ramları çıkartıp bekleyerek. Sonra normale döndü. Bu süreçte windowsun sesini açıldığını fln duyabiliyordum, anakartta ışıkta yanmıyordu. Sadece klasik no signal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii ben niye benzer dedim çünkü anladığım kadarıyla sadece 7800x3d ile görüntü alabiliyorsun, o yüzden. No signal yapıp sonra görüntü vermesi... iki kablo da takılı mı? Birini bulamayıp diğerine mi geçiyor? Gpu ışığı da demişsin. Gpu da da olabilir o da en kötü ihtimal. Ekran kartını başka bir PC de test edersen o kesinleşir. Ekran kartı sağlam ise o zaman anakartın CPU'ya kafaya takmış. Zaten ram ssd psu fln böyle bir seçim yaptıramaz.

Servisten önce bir temiz bios sıfırlamayı deneyebilirsin, rami çıkar, pili çıkar ve temiz 10 dk bekle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta geri takarken sadece bir ram tak. Düzelirse çiftlersin.

Son düzenleme:
dp yi anakarta değil ekran kartına taktıgına eminsin dimi dalgınlık olabilir hdmi ya da dahiliyi kapatmayı dene biostan kapanıyor entegrated gpu yaz aramaya ya da gpu yaz buna benzer şeyi ofa çek basit bişi oyunlardada %50 40 arası fps kaybı yaşarsın dahili açıksa zaten temelli kapat
Reis senin bu fps işlerinden anlıyor gibisin kendi bilgisayarim az performans veriyor bunun fps nasıl yükseltebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,396
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri