Neler Yeni

7800x3d işlemciye ASUS ROG STRIX B850-F olurmu

WasTaken

80+
Reaksiyon skoru
8
ASUS ROG STRIX B850-F mi önerirsiniz yoksa o kadar çıkmaya gerek yok b650 alabilirsinmi diyosunuz ? birde bu en baştaki b850 f anakartın farklı modelleri var (ı,e,f) gibi onların farkları nelerdir

Yani hocam rog strix gibi bir anakarta gerek yok bence orta serilerde b650 yeter

Yani hocam rog strix gibi bir anakarta gerek yok bence orta serilerde b650 yeter
kasa hyte 70 alıcam aslında boyle simsiyah bi sistem yapmak istiyorum bu yuzden rog olan baya hoşuma gitti açıkcası

ASUS ROG STRIX B850-F mi önerirsiniz yoksa o kadar çıkmaya gerek yok b650 alabilirsinmi diyosunuz ? birde bu en baştaki b850 f anakartın farklı modelleri var (ı,e,f) gibi onların farkları nelerdir
Hocam 650 gaming plus yeterli olur üstüne gerek olduğunu düşünmüyorum kutusu siyah olan atx modeli tercih edebilirsiniz

Hocam anakarttan kalan parayla ben başka parca yukseltme taraftarıyım
Yükseltmeye gerek duyan başka bileşen yok sistemde, bi anakart lazım. Anakart hakkında pek bilgim olmadığı için fazla yorum yapamıyorum. Siyah olsun birde almışken iyi bişey aliyim daha değişemem çünkü anakartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam dediğin anakart kaç tl? ona göre sana bir öneri yapayım
Valla en fazla 13k ya kadar çıkabilirim. Eğer peşin fiyatına taksit gibi imkanlar varsa 14 15 zorlar

Geri