Çözüldü✓ 7E28v1H1(Beta version)

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ( anakart modelim : msi pro a620m-e )

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
resle biosu

Arkadaşlar bu gün 7E28v1H1(Beta version) bios update'i yaptım update başarılı şekilde yüklendi fakat sonrasında bilgisayar sürekli 10 saniyede bir yeniden başlatmaya başladı, redditte bir kaç kişide bu update sonrası sorunu yaşamış fakat çözüm bulamamışlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Eskisini yükle.

beta versiyonunu yüklemek bu yüzden kötü işte :D bildiğim kadarıyla sorun çözülene kadar böyle kalcak.

O yüzden kimse beta olan yazılımı önermiyor yenisi gelene kadar beklemek oluyorsa bir önceki bios yazılımı yükle

Arkadaşlar,msi türkiye call center ile iletişime geçtim kendileri bu sorunu yaşayan ve garantisi süren tüm kişiler için ücretsiz anakart değişimi yapmaktaymış ben o şekilde hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu görsem update yapmazdım ya off aynı sorun var bende cozebildin mi 😂
msi türkiye call center ile iletişime geçtim kendileri bu sorunu yaşayan ve garantisi süren tüm kişiler için ücretsiz anakart değişimi yapmaktaymış ben o şekilde hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu görsem update yapmazdım ya off aynı sorun var bende cozebildin mi 😂
msi türkiye call center ile iletişime geçtim kendileri bu sorunu yaşayan ve garantisi süren tüm kişiler için ücretsiz anakart değişimi yapmaktaymış ben o şekilde hallettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri