alikayali00
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar monsterde 7 k ya 27 inç 180 Hz 7000 TL var başka önerisi olan var mi
Ssmsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B al.Arkadaşlar monsterde 7 k ya 27 inç 180 Hz 7000 TL var başka önerisi olan var mi
Onu öneriyor herkes ama bir sıkıntısi var sankiSsmsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B al.
Ben kullanıyorum ve sorunsuz. AOC QHD 260hz monitor var yine almak istersen. IPS monitorOnu öneriyor herkes ama bir sıkıntısi var sanki
Kavisli lazmBen kullanıyorum ve sorunsuz. AOC QHD 260hz monitor var yine almak istersen. IPS monitor
Evet 27 inç arıyorum Samsung düşündüm fakat taksit yapmıyor Muşyazmamışsınız o yüzden ben yazma ihtiyacı duydum. 27 inc alacaksan 1080p (FHD fullhd almanı önermem) almışken 2 k (1440p) al pikselleri tek tek görme durumu olur kalite düşer. 1080p alacaksan 24inc öneririm.
Evet 27 inç arıyorum Samsung düşündüm fakat taksit yapmıyormus bu nasıl sizce fotoya bakınyazmamışsınız o yüzden ben yazma ihtiyacı duydum. 27 inc alacaksan 1080p (FHD fullhd almanı önermem) almışken 2 k (1440p) al pikselleri tek tek görme durumu olur kalite düşer. 1080p alacaksan 24inc öneririm.![]()
samsung kendi sitesinde peşin fiyatına 4 taksit yapıyordu ödeme kısmına gelince benim bildiğim kadarıyla. Bende alışveriş denemiştim oradan (monitör). Bu markayı ilk defa duyuyorum yorum yapamam maalesef. Bilen arkadaşlar yazsın veya daha bilindik markalar bakın derim ben.Evet 27 inç arıyorum Samsung düşündüm fakat taksit yapmıyor Muş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 27 inç arıyorum Samsung düşündüm fakat taksit yapmıyormus bu nasıl sizce fotoya bakın
Monster sitesisamsung kendi sitesinde peşin fiyatına 4 taksit yapıyordu ödeme kısmına gelince benim bildiğim kadarıyla. Bende alışveriş denemiştim oradan (monitör). Bu markayı ilk defa duyuyorum yorum yapamam maalesef. Bilen arkadaşlar yazsın veya daha bilindik markalar bakın derim ben.
evet öyleymiş monster pek çok kişi gibi benim için de itibarı düşük. monitör alırken özellikle araştırmanı önerdiğim durum ölü piksel garantisi hocam bu konuyu araştırıp dikkat edin. Hayırlı olsun şimdiden. Yazılara hiç reaksiyon vermediğin için üzüldüm.Monster sitesi
Hocam anladım da hangisini almalıyım sence Samsung güvenilir o iyi mi Aoc iyi değil benceevet öyleymiş monster pek çok kişi gibi benim için de itibarı düşük. monitör alırken özellikle araştırmanı önerdiğim durum ölü piksel garantisi hocam bu konuyu araştırıp dikkat edin. Hayırlı olsun şimdiden. Yazılara hiç reaksiyon vermediğin için üzüldüm.İnşallah bir fikir olabilmişizdir
![]()
![]()
![]()
Samsung iyi, 2k 180hz olarak g274qpf e2 veya r27qe bakabilirsiniz. Daha yüksek yenileme hızı isterseniz de 2k 260hz olan aoc model alınabilir.Hocam anladım da hangisini almalıyım sence Samsung güvenilir o iyi mi Aoc iyi değil bence