Neler Yeni

80.000 TL Bütçe ile sistem toplama yardım

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
Dostlar merhaba bütçe max 85 olabilir. Bu bütçede alabileceğim en iyi kasa nedir? Sadece kasa için ayırdığım bütçe 85.000
Bu sistem uygun geldi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Bence o kasaya 5k verme istersen 5k ya daha güzel kendin kasa alır o kasayı uyguna satarsın. Şu an phanteks kasalarda güzel indirimler var ben ve kız arkadaşım bunu kullanıyoruz memnunuz, he gene 5k ya msi mag pano da alırsın. Gamepower marka kasaya o kadar para verilmez

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mustafa Koç
Sistemin fiyatı uygun alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence o kasaya 5k verme istersen 5k ya daha güzel kendin kasa alır o kasayı uyguna satarsın. Şu an phanteks kasalarda güzel indirimler var ben ve kız arkadaşım bunu kullanıyoruz memnunuz, he gene 5k ya msi mag pano da alırsın. Gamepower marka kasaya o kadar para verilmez
bu kasanın videosunu Abdullah abi de çekmişti yanlış hatırlamıyosam kaliteli duruyordu

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
Dostlar merhaba bütçe max 85 olabilir. Bu bütçede alabileceğim en iyi kasa nedir? Sadece kasa için ayırdığım bütçe 85.000
Bu sistem uygun geldi biraz yorumlarınızı bekliyorum
ayrıca geçenlerde incehesap gaming gecesinde 5080'ler indirimli satıldı. Eğer sabrederseniz kendiniz toplayıp benzer fiyata 5080'li alabilirsiniz bilgisayarı

Sistemin fiyatı uygun alınabilir

bu kasanın videosunu Abdullah abi de çekmişti yanlış hatırlamıyosam kaliteli duruyordu
Mag pano mu xt view mu? İkisi de güzel kasalar xt view daha ucuz

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
:D bilemedim kötü gözümüyor dual chambered ama yükseltme fiyatı çok geldi gene de. Bence sabredebilirse konu sahibi 5080'li toplayabilir 9600x'e düşürürse

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mustafa Koç
:D bilemedim kötü gözümüyor dual chambered ama yükseltme fiyatı çok geldi gene de. Bence sabredebilirse konu sahibi 5080'li toplayabilir 9600x'e düşürürse
85 bin bütçesi var kasayı anakartı ssd yi fp modellerden seçerse 9600x e düşürmesine gerek kalmadan 5080li dizebilir indirimle

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
85 bin bütçesi var kasayı anakartı ssd yi fp modellerden seçerse 9600x e düşürmesine gerek kalmadan 5080li dizebilir indirimle
E tyabii ben gene üst kalite seçtim o istediği şekilde dizebilirz sadece 4k fark var sonuçta

Top Bottom