Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
2 gün oldu
Şuan çok pahalı. Hit swapple klavyeler var o fiyata şuanBen iki gün önce 328'e şunu aldım
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 RGB Mekanik Klavye,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 RGB Mekanik Klavye,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet güncel fiyatı gereksiz pahalı gerçektenŞuan çok pahalı. Hit swapple klavyeler var o fiyata şuan
bunda ne switch var acaba markası neyValla gireceği yok hocam ucuz bulamazsam bunu alaacağım yapacak bir şey yok https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MVJLSW6/ref=ewc_pr_img_10?smid=A222CB5VYM52T9&th=1
hotswap mı kanka bu.birde switch markası ne?Ben iki gün önce 328'e şunu aldım
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 RGB Mekanik Klavye,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 RGB Mekanik Klavye,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu ithalatcı depozitosu 80 TL sizdede mi öyleArkadaşlar tabi ki ucuz yollu arıyoruz fakat. Ben bu ikisine kafayı takmış durumdayım.
1 LİNK
2 LİNK
İkinci sıradaki ürüne 50 TL indirim gelmiş. İkisinin de özelliği Hot swappble olması. Birinde Outemu Switch var diğerinde belli olmadığı için yazamıyorum. Satıcıya soru şeklinde sordum dönerse yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler ne kadar oldu alalı
Hayırbunda ne switch var acaba markası ney
hotswap mı kanka bu.birde switch markası ne?
Bunlar HS olanlarbu ithalatcı depozitosu 80 TL sizdede mi öyle
Arkadaşlar tabi ki ucuz yollu arıyoruz fakat. Ben bu ikisine kafayı takmış durumdayım.
1 LİNK
2 LİNK
İkinci sıradaki ürüne 50 TL indirim gelmiş. İkisinin de özelliği Hot swappble olması. Birinde Outemu Switch var diğerinde belli olmadığı için yazamıyorum. Satıcıya soru şeklinde sordum dönerse yazarım
hs ne oluyor hocamHayır
Bunlar HS olanlar
İkiside çok güzel duruyor listeye ekledim indirime girerse alırımArkadaşlar tabi ki ucuz yollu arıyoruz fakat. Ben bu ikisine kafayı takmış durumdayım.
1 LİNK
2 LİNK
Değil switch markasıda belli değilbunda ne switch var acaba markası ney
hotswap mı kanka bu.birde switch markası ne?