8000hz mouse valorant

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Beyler mousemi 4000hz de kullanıyorum, başka bir forumda monitörüm 380hz ve işlemcim iyi olduğu için 8000hz de kullanmanın faydasını göreceğimi söyledi biri, cidden böyle bir şey var mı? Sarjı çok yiyor diye 4k da kullanıyorum açıkçası

8K Hz tamamen markaların mouselarını daha pahalıya satmak için uydurduğu bir illüzyon. Pratikte 8K HZ ile 1K HZ arasında hiçbir "responsive" farkı olmadığı testlerle sabit. Geri kalan tamamen plasebo etkisi. Ayrıca elinin altında mouse var deneyip kendin gözlemleyebilirsin. Bana kalırsa 4K bile fazla, 2K psikolojik olarak yeterli. Fakat bu konunun aksine yüksek DPI kullanmanın gecikmeyi azalttığı doğru. İlla kendine uğraş arıyorsun onu bir araştır.

8K Hz tamamen markaların mouselarını daha pahalıya satmak için uydurduğu bir illüzyon. Pratikte 8K HZ ile 1K HZ arasında hiçbir "responsive" farkı olmadığı testlerle sabit. Geri kalan tamamen plasebo etkisi. Ayrıca elinin altında mouse var deneyip kendin gözlemleyebilirsin. Bana kalırsa 4K bile fazla, 2K psikolojik olarak yeterli.
8k nın bir etkisi yoksa çıkarmalarınında bir anlamı yok, sırf adı olsun diye yapıyolarsa başka bir markada 10k hz çıkarsın sonuçta testte bir fark olmayacak🤣 göz boyama desene

8k nın bir etkisi yoksa çıkarmalarınında bir anlamı yok, sırf adı olsun diye yapıyolarsa başka bir markada 10k hz çıkarsın sonuçta testte bir fark olmayacak🤣 göz boyama desene
Bu işler böyle. Nvidia lansmanında 5070'in 4090'ı tokatladığını söyledi değil mi? Sen yüksek DPI araştır. Çünkü testlerde yüksek DPI kullanmanın gecikmeyi azalttığı gösteriyor.

aslında farkı oluyo ama insan gözü bunu algılayamiyor o yüzden göz boyama sayılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında farkı oluyo ama insan gözü bunu algılayamiyor o yüzden göz boyama sayılır
ama 1k dan 8k ya geçtiğimde sabit 800dpi iken bile nedense mousem daha hızlı geliyodu şu an alıştım belki komple piskolojiktir

Bu işler böyle. Nvidia lansmanında 5070'in 4090'ı tokatladığını söyledi değil mi? Sen yüksek DPI araştır. Çünkü testlerde yüksek DPI kullanmanın gecikmeyi azalttığı gösteriyor.
1600 dpi geçtim 800den uzun zaman önce bu mevzudan dolayı. Kare başında düşen pixelde fareyi oynatırken mikro takılmalar olmaması için yüksek dpi öneriyolar e spor kısmında 1600 en ideali ama çok umursyan yok sanırım hala 800 kullanan var

ama 1k dan 8k ya geçtiğimde sabit 800dpi iken bile nedense mousem daha hızlı geliyodu şu an alıştım belki komple piskolojiktir
Valla ben 4k ya geçtim 1k dan pek bir şey hissetmedim ama mouse tüy gibi olduğu için felaket reflexler atabiliyorum. Kendimi jhin gibi hissediyorum mousem elimin altında kukla olmuş aim için yön alıyor🤣

1600 dpi geçtim 800den uzun zaman önce bu mevzudan dolayı. Kare başında düşen pixelde fareyi oynatırken mikro takılmalar olmaması için yüksek dpi öneriyolar e spor kısmında 1600 en ideali ama çok umursyan yok sanırım hala 800 kullanan var

Valla ben 4k ya geçtim 1k dan pek bir şey hissetmedim ama mouse tüy gibi olduğu için felaket reflexler atabiliyorum. Kendimi jhin gibi hissediyorum mousem elimin altında kukla olmuş aim için yön alıyor🤣
bildiğim kadarıyla şöyle bir olayda var 8k hz en iyi 1600dpi da çalışıyor

Eğer EDPI yetiyorsa 3200dpi geçebilirsin. Sana da tavsiyem 2kHz geç bataryan daha az gider.

bildiğim kadarıyla şöyle bir olayda var 8k hz en iyi 1600dpi da çalışıyor
1600dpi 0.125 sens oynuyorum yarın bi deneyeyim bakalım su 8000hz yi ne oluyor bitiyor

Eğer EDPI yetiyorsa 3200dpi geçebilirsin. Sana da tavsiyem 2kHz geç bataryan daha az gider.
3200 fazla kaçıyor bence ya şuan e spor platformunda bile 800 kullanan çok 1600 daha az kullanılıyor, 3200 gereksiz kaçar hemde sensi 0,0625 yapmam gerekiyor🤣

1600dpi 0.125 sens oynuyorum yarın bi deneyeyim bakalım su 8000hz yi ne oluyor bitiyor

3200 fazla kaçıyor bence ya şuan e spor platformunda bile 800 kullanan çok 1600 daha az kullanılıyor, 3200 gereksiz kaçar hemde sensi 0,0625 yapmam gerekiyor🤣
Dostum senin kafan gerçekten çok karışık. Kimin ne kullandığı, neyin az çok olduğu konusunda bir fikrin yok. Ben sana diyorum ki 1600 ile 3200 arasında gecikme var. Free legit alabileceğin bir boost şu an. Ama sen bunu yapmak yerine 8K diyorsun anladın mı, aradaki saçmalığı? O fazla olur demek, o kadar gecikme düşmesin mi yani :D

Dostum senin kafan gerçekten çok karışık. Kimin ne kullandığı, neyin az çok olduğu konusunda bir fikrin yok. Ben sana diyorum ki 1600 ile 3200 arasında gecikme var. Free legit alabileceğin bir boost şu an. Ama sen bunu yapmak yerine 8K diyorsun anladın mı, aradaki saçmalığı? O fazla olur demek, o kadar gecikme düşmesin mi yani :D
1600dpi iyi olmasına karşın çok hızlı. Markette vs ben mouse ile satın alıyorum 1600de uçuyor. Ama deneyeceğim merak ettim. 800e 0.25vl/0.8cs oynuyorum.

1600dpi iyi olmasına karşın çok hızlı. Markette vs ben mouse ile satın alıyorum 1600de uçuyor. Ama deneyeceğim merak ettim. 800e 0.25vl/0.8cs oynuyorum.
Fare hassasiyetini ayarlayınca kontrol edebiliyorsun hocam

Haklısınız hocam ama 3200 dpi baya yüksek 🤣 biraz zor olacak ayarlaması

Fare hassasiyetini ayarlayınca kontrol edebiliyorsun hocam

Haklısınız hocam ama 3200 dpi baya yüksek 🤣 biraz zor olacak ayarlaması
Biliyorum hocam satın alma ekranını kastettim. Orada sens işlemiyor dpi göre hassasiyet oluyor. Ve masaüstünü de 800 kullanıyorum alışmak zor olacak ama denerim. Benim mouse da 8khz ama 1k sabit 800dpi kullanıyorum:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri