8000TL Bütçe Telefon Önerisi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Bütçe
8000
İphone X düşünüyorum 256GB buldum 7500'e ikinci el başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Android İos çok fark etmez. Zarar görmemişse ikinci el de olur.

iPhone X alınır kardeşim al onu satılmadan.
XS max kullanıyorum ve şöyle diyim şarjım çok hızlı bitiyor ama iphone rahatlığı çok güzel olduğu için Oyun, Netflix gibi boş şeylere zaman harcamak için poco x3 pro aldım 2. telefon olarak, Yani iphone alıcaksan şarjın hızlı biticeğini aklından çıkarma ( 11 ve 12 kullanan arkadaşlarım şarjın çok hızlı bitmediğini söylüyor belki daha yeni nesiller daha iyidir ) üstüne ekleme şansın varsa 11 al bence.

2.el iPhone alinmaz, her seyi iyidir ama sarji seni yorar. Samsung s20fe alabilirsin. En iyi tercih o olur bence.

İphone X düşünüyorum 256GB buldum 7500'e ikinci el başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Android İos çok fark etmez. Zarar görmemişse ikinci el de olur.
Xiaomi Mi 10T
Samsung Galaxy S20FE(SM-G780G)

x değil de xs veya xs max bulabilirsen tadından yenmez.
Post automatically merged:

XS max kullanıyorum ve şöyle diyim şarjım çok hızlı bitiyor ama iphone rahatlığı çok güzel olduğu için Oyun, Netflix gibi boş şeylere zaman harcamak için poco x3 pro aldım 2. telefon olarak, Yani iphone alıcaksan şarjın hızlı biticeğini aklından çıkarma ( 11 ve 12 kullanan arkadaşlarım şarjın çok hızlı bitmediğini söylüyor belki daha yeni nesiller daha iyidir ) üstüne ekleme şansın varsa 11 al bence.
xs max ortalama 6 saat üzeri ekran süresi veriyor %100 pil sağlığı olan telefon da.

2.el iPhone alinmaz, her seyi iyidir ama sarji seni yorar. Samsung s20fe alabilirsin. En iyi tercih o olur bence.
Şu iPhone’un pili kötü olayı milletin ağzına dolanmış gidiyor.
Tam ekranlı ve plus olan iPhone modellerinin hiçbiri kötü pil performansına sahip değil.

Son düzenleme:

xs max ortalama 6 saat üzeri ekran süresi veriyor %100 pil sağlığı olan telefon da.

Tam ekranlı ve plus olan iPhone modellerinin hiçbiri kötü pil performansına sahip değil.
Ben gorduklerimi soyluyorum, duyduklarimi degil. Gidip 8k ya 2.el iPhone almasindansa tertemiz S20fe her konuda tatmin edecektir.

S20fe kesinlikle çok süper telefon 8ram snapdragon 865 120hz

5000mah
Tabii ya, 7k ya alir, 1k si cebinde kalir :)

Benim de denediğim bir telefon call of duty de falan ultrada 60fps üstü çok rahat alıyor baya iyi telefon su geçirnez zaten bide oda iyi amiral seviyesinde sıfır hemde

S21 fe alma bence sadece yeni çıktı ve işlemcisi biraz daha iyi diye 2000fazladan deymez ona

hayatı boyu ucuz diye android kullanıp para bulunca iphone almış biriyim ve şu kadar söyliyim appledan önce kullandığım şey telefon değilmiş bence temiz bir iphone 11 bulmaya çalış

hayatı boyu ucuz diye android kullanıp para bulunca iphone almış biriyim ve şu kadar söyliyim appledan önce kullandığım şey telefon değilmiş bence temiz bir iphone 11 bulmaya çalış
şarjı da çok iyi gidiyor bu arada sabah 630da şardan alıyorum ertesi sabah yüzde 50 filan oluyor günlük kullanımda

%82 pil sağlığında ve şuan 4 saat falan gidiyor ama ben çözümü buldum 2. telefon ile keyif yaparken xs max ile fotoğraflar - mobil banka ve arama mesajlaşamalar yapıyorum şuan gayet iyi

hocam ikinci el X alma, XS ve XS Max modellerine yönel, alırken de bir telefoncuya götür baksın ekranı orijinal mi diye, sen de kontrol et faceid falan filanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,556
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri