800K ya kadar araç önerisi

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
hatcback görünüş ve motoru iyi olan bir araç önerisi istiyorum değişeni olmayıp boyası az düşük km temiz yani. evet biliyorum bunlara bakılnıca fazla bi model çıkmaz ama böyle istiyorum

clio 4 1.2 var şuan ama gitmiyor yani gaza bassanda gitmiyor görünüş tamam iyi ama motoru zayıf

benim bulduğum 700-800e şuan opel astra 1.6 edition 115 bg var beğendm ama tabi genel bi düşünce lazım olrmu veya başka varmıdır diye

o kadar eski opel bakmamanı tavsiye ederim bu fiyat bandında alabileceğin en mantıklı araç egea 1.4 yada biraz eski 1.6 multijet olur hem temiz hem yeni hemde piyasası haraketli istediğin zaman satarsın.

800 bine kadar değişensiz boyası az düşük km anca 1.4 egea kovalarsın
biraz esnek olursan 1.0 tce yada 1.5 dci clio
1.2 tsi yada 1.4 tdi polo
1.3 egea bakılabilir ama dediğim gibi esnek olman lazım

hatcback görünüş ve motoru iyi olan bir araç önerisi istiyorum değişeni olmayıp boyası az düşük km temiz yani. evet biliyorum bunlara bakılnıca fazla bi model çıkmaz ama böyle istiyorum

clio 4 1.2 var şuan ama gitmiyor yani gaza bassanda gitmiyor görünüş tamam iyi ama motoru zayıf

benim bulduğum 700-800e şuan opel astra 1.6 edition 115 bg var beğendm ama tabi genel bi düşünce lazım olrmu veya başka varmıdır diye
o paralara alacagın opel ile sanayiden çıkamazsın opel e hiç bulaşma

o paraların arabası hundai i20 lpg li tertemiz

Sordunuz Opel astra j editıon 2013 ü sorunsuz ca 6 yıl kullandım kendimde 2017 de almıştım aracı. Temizi bulunduktan sonra alınır . Kendinizde düzgün zamanında bakım yaptırırsanız sorun olmaz.

750/800 bandına 2015 falanda var sarı sitede hatta km de çok yüksek değil. Araştırılarak bakılabilir. Bütçe belli olduğundan her araç olmaz zaten .

800 küsüre Toyota Corolla alabilirsin sorunsuz az yakar çok kaçar mantığı bir araba

arkadaşlar 1.4 egea hem sedan hem gitmez fire paket. hatcback lazım

Sordunuz Opel astra j editıon 2013 ü sorunsuz ca 6 yıl kullandım kendimde 2017 de almıştım aracı. Temizi bulunduktan sonra alınır . Kendinizde düzgün zamanında bakım yaptırırsanız sorun olmaz.

750/800 bandına 2015 falanda var sarı sitede hatta km de çok yüksek değil. Araştırılarak bakılabilir. Bütçe belli olduğundan her araç olmaz zaten .
opel kötü diyolar kanka sanayi felan da bakım tabi yaptırrm ben ama bilemedm. aslında aklımda olan da o . 1.6 115 bg
800 küsüre Toyota Corolla alabilirsin sorunsuz az yakar çok kaçar mantığı bir araba
varmıdır kanka temiz

arkadaşlar 1.4 egea hem sedan hem gitmez fire paket. hatcback lazım

opel kötü diyolar kanka sanayi felan da bakım tabi yaptırrm ben ama bilemedm. aslında aklımda olan da o . 1.6 115 bg

varmıdır kanka temiz
Valla her konuda söyleyen çok olur kullanıcı yorumu önemli , Önerilen diğer arabalar toyata hariç diğerleri opel den daha iyi değil marka olarak.

Banada opel alma dediler zamanında ama hiç sorun yaşamadım. Şimde pejo 308 var onu da alma dediler :) bütçem ona yetti 2016/ 308 hiç bir sorun yok şükür onu da şansa temiz buldum .

Önemli olan temizi baktırp bulup almak . Yine de önerileri dinle ama son karar sana ait olsun. Sonra keşkeler olmasın.

Geri