8200tl ye ne ne pc toplanır

Cümlen açık ve netti şimdide anlamı değişir bak sen şu Allah'ın işine
Sen birinden hakaret/küfür yemek istiyorsun ama sana küfür edecek kişi ben değilim.
Post automatically merged:

Cümlen açık ve netti şimdide anlamı değişir bak sen şu Allah'ın işine
Rog strix e o kadar para bayılmak yerine Galax, inno3d ve palit gibi f/p markalar alırım daha iyi.
"Markanın önemi yok" derken aynı ekran kartına hatta ısınmayan ekran kartına o kadar para bayılmak saçma olur (rog strix den bahsediyorum)

Sen birinden hakaret/küfür yemek istiyorsun ama sana küfür edecek kişi ben değilim.
Ben hakaret küfür meraklısı değilim hakkımı savunuyorum ben haklı çıktıkça sen konuyu değiştiriyorsun
Biraz önce Mevlana'nın sözünü kullanan sen şimdi küfre geliyorsun cidden inanılmaz

Rog strix e o kadar para bayılmak yerine Galax, inno3d ve palit gibi f/p markalar alırım daha iyi.
"Markanın önemi yok" derken aynı ekran kartına hatta ısınmayan ekran kartına o kadar para bayılmak saçma olur (rog strix den bahsediyorum)
"Markanın önemi yok" cümlesinden bu çıkarımı yapmak için sen olmak lazım başkası yapamaz

r5 3600 toplayan arkadaşlara tokat gibi cevap olmuş :D

R5 3600
gigabyte b450m s2h
gtx 1660s
2x8 gb ram
240 SSD al sonra yükseltirsin
500 watt 80+ veya üzeri bir power
güzel mesh bir kasa

monitör için para kalır
Berbat bir sistem.

İşlemci dışında her şey normal ve bazılarının markası bile yok hayal gücüne hayran kaldım hemen fiyat biçim pahalı diyorsun markası bilmediğin ürüne
Gayet markalı ürünler, sen bilmiyorsun.

Berbat bir sistem.

Gayet markalı ürünler, sen bilmiyorsun.
Evet ssd, ram, power, kasa bunların hepsinin markası yazıyor evet :)

Kötülemek için yazmıyorum. Bu bütçede 1660S'li bir sistem toplamışsın. Ayrıca hiçbir marka model belirtmemişsin.
"Berbat bir sistem" bu kötülemektir marka belirtmediğimi yazdım zaten ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,607
Üyeler
190,937
Son üye
Todess
Geri