8200tl ye ne ne pc toplanır

Evet ssd, ram, power, kasa bunların hepsinin markası yazıyor evet :)
Post automatically merged:

"Berbat bir sistem" bu kötülemektir marka belirtmediğimi yazdım zaten ???
Marka belirtmeyeceksen öneri de yapma. Marka belirtsen dahi kötü bir sistem zaten.

Sadece kötülemek için yazdığın ne kadar belli :D
Neyse senin de canın sağ olsun
Rezillik resmen topladığın sistem. O fiyata 2060s var sen 1660s öneriyorsun. Cahilsen yorum yapma

Toplanmaz demdim ve ben kısmadım güzel bir görüntü görmedikten sonra ne yapayım 2060'I 60 hz 2060 oleyyy 1080p
75hz monitor bulunur. Gerekirse 2.el 144hz alinir. Sonradan upgrade edilir. Ekran kartını bir kez aliyor adam.

75hz monitor bulunur. Gerekirse 2.el 144hz alinir. Sonradan upgrade edilir. Ekran kartını bir kez aliyor adam.
Üstündemi yazıyor ömrü hayatı boyunca sadece 1 ekran kartı dlsnıfgposdfngposdfg

Üstündemi yazıyor ömrü hayatı boyunca sadece 1 ekran kartı dlsnıfgposdfngposdfg
Ne boş yaptin be. Monitör biraz para biriktirip indirimden upgrade edilir. Ekran kartı ise 3 4 yıl kullanmalik 2060s sistem seninkinden çok daha ileri dönük l.

Ne boş yaptin be. Monitör biraz para biriktirip indirimden upgrade edilir. Ekran kartı ise 3 4 yıl kullanmalik 2060s sistem seninkinden çok daha ileri dönük l.
Evet yeni seri ekran kartı gelirken üst serviye ekran kartı alıp ileri dönük olmak cidden inanaılmaz dkşbfgpsoındfpgosdfg

Evet yeni seri ekran kartı gelirken üst serviye ekran kartı alıp ileri dönük olmak cidden inanaılmaz dkşbfgpsoındfpgosdfg
Kendi attığın rezalet ötesi sistemi savunmak için bin takla atıyorsun. 2060super 1660super den çok daha güçlü. Ayrıca 2060super fiyatına yeni seri kart YOK!

Kendi attığın rezalet ötesi sistemi savunmak için bin takla atıyorsun. 2060super 1660super den çok daha güçlü. Ayrıca 2060super fiyatına yeni seri kart YOK!
2060s güçsüz mü dedem ben
2060s fiyatına yeni seri kart gelecek ve daha iyi olacak

Geri