8300 'TL ye PC önerecek

Sadece kasa ile nasıl PC'yi çalıştıracak :D?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim önerdiğim sistem daha güzel
bende biliyorum daha iyi olduğunu ama modulepc diye bir yer hiç duymadım

Bu kasayı alıyorsun isteğe bağlı üzerine bi 8gb daha ekliyorsun ve bana dua ediyorsun.
böyle kasalarda genel olarak psu ve anakart markaya özel olur yüksltme yapılamaz

böyle kasalarda genel olarak psu ve anakart markaya özel olur yüksltme yapılamaz
Güvenilir bir yer.

Eğer bütçeyi biraz artırabilirse iyi sistem.
Bence en mantıklı sistem bu üzerine biraz eklenip bence bu alınmalı.

Acer markası kötü bir marka değil ki ? Anakarta tek ram slotu koymazlar herhalde. Ayrıca bu fiyat aralığında şu an bana göre en iyisi bu.

Bu kasayı alıyorsun isteğe bağlı üzerine bi 8gb daha ekliyorsun ve bana dua ediyorsun.
8gb ram ekleyince diğer arkadaşın attığı 1660 super sistemle aynı fiyata geliyor nerdeyse :)

Acer markası kötü bir marka değil ki ? Anakarta tek ram slotu koymazlar herhalde. Ayrıca bu fiyat aralığında şu an bana göre en iyisi bu.
acer kötü değil zaten fakat lenovo acer gibi markalar kendi hazır sistemlerinde özel parça kullanırlar laptop gibi olur ram ve ssd yükseltilir sadece

8gb ram ekleyince diğer arkadaşın attığı 1660 super sistemle aynı fiyata geliyor nerdeyse :)
Ama arkadaşın attığı acer sistemde 512GB SSD var

Ben yine de sinerjide ki sistemi tercih ederdim soğutma anlamında daha iyi olacağını düşünüyorum

Benimkinde klavye mouse da var diyecem olmayacak :D Arkadaşa kalmış artık. Soğutma olarak sinerjinin sattığı kasa daha iyi olur. Tam 8300 lira dediği için bu kasayı eklemek istedim. İndirim kovalayarak 300 liraya bi ram daha alabilirse 8410 liraya kasası hayırlı olsun. (256gb depolama günümüz koşullarında ortalamanın altında kalıyor. Sinerjideki kasada sonradan ram eklemesi yapmasına gerek olmasa da depolama birimi olarak ya ssd ya da hdd eklemek zorunda kalacak)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,658
Üyeler
197,726
Son üye
Birdiee
Geri