850 Tl Civarı Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
850
Arkadaşlar merhaba, şu an Gamesir T4 Pro İsimli gamepedi beğenmiş bulunmaktayım.Aliexperste 850 tl civarına denk geliyor.Bu ayarlarda daha uygun fiyatlısı veya bu fiyatlarda daha iyi özelliklisi olan varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa model ve marka belirterek yazarsa çok sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, şu an Gamesir T4 Pro İsimli gamepedi beğenmiş bulunmaktayım.Aliexperste 850 TL civarına denk geliyor.Bu ayarlarda daha uygun fiyatlısı veya bu fiyatlarda daha iyi özelliklisi olan varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa model ve marka belirterek yazarsa çok sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.
F710 ve ya 2 el xbox gamepad

Arkadaşlar merhaba, şu an Gamesir T4 Pro İsimli gamepedi beğenmiş bulunmaktayım.Aliexperste 850 TL civarına denk geliyor.Bu ayarlarda daha uygun fiyatlısı veya bu fiyatlarda daha iyi özelliklisi olan varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa model ve marka belirterek yazarsa çok sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.
Gamesir T4 Pro aldım memnunum.

F710 ve ya 2 el xbox gamepad
Ben bu X Box kollarından hiç bişey anlamadım biri ucuz biri acaip fahiş hepsi aynı gibi Ps kolları anlaşılıyor ama bu ***** microsoft saçma sapan bi isimlendirme yapmış anlamıyorum ne hangisi ne orjinal

Ben bu X Box kollarından hiç bişey anlamadım biri ucuz biri acaip fahiş hepsi aynı gibi Ps kolları anlaşılıyor ama bu ***** microsoft saçma sapan bi isimlendirme yapmış anlamıyorum ne hangisi ne orjinal
Xbox 8 nesil 9 nesil bunlar ayni 360 farkli ve hepsi orjinal son modeli ise gen 9

Ben Gamesir T4W kullanıyorum. Aşırı memnunum. F710'a falan bin basar yani öyle söyleyeyim.

Ben Gamesir T4W kullanıyorum. Aşırı memnunum. F710'a falan bin basar yani öyle söyleyeyim.
Hmm t4 pronun kablolusu yani basacam t4 pro ya yatarak oynamıcaksam napayım kolu :D

Param T4W'ye yetiyordu. Yapacak bir şeyim yok.
Estafurullah o manada demedim aynı kol belli tek farkı kablo 3 kat pahalı ama can alıcı bi özellik kendi iç sesimi yazmışım :D

Geri