8500TL Tablet Önerisi

morocco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,466
Mobilde oyun oynayan birisi değilim. Sadece günlük işler + ders çalışmak için tablet almak istiyorum.

İpad Air 4 düşünüyorum şuan ama pek emin değilim siz alacak olsanız tercihiniz ne olurdu.
+olarak Ipad tabletlere PDF dosya inebiliyor mu?

Hayır, laptop almayacağım. Amacım kendimi bilgisayar oyunlarından uzak tutmak ve ders çalışmak.

Mobilde oyun oynayan birisi değilim. Sadece günlük işler + ders çalışmak için tablet almak istiyorum.

İpad Air 4 düşünüyorum şuan ama pek emin değilim siz alacak olsanız tercihiniz ne olurdu.
+olarak Ipad tabletlere PDF dosya inebiliyor mu?

Hayır, laptop almayacağım. Amacım kendimi bilgisayar oyunlarından uzak tutmak ve ders çalışmak.
-Alacaksanız ipad alın derim.
-İos cihazlarda PDF dosya indirebilir ve açabilirsiniz tabii ki.

-Alacaksanız ipad alın derim.
-İos cihazlarda PDF dosya indirebilir ve açabilirsiniz tabii ki.

Bunu almayı düşünüyorum. Bir bilginiz var mı tabletle alakalı?

Hocam ek olarak apple pencil almanızı tavsiye ederim. Çok zevkli , ders çalışırken daha fazla verim alabilirsiniz. Bol başarılar dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu almayı düşünüyorum. Bir bilginiz var mı tabletle alakalı?
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam. Çok güzel ve dehşet bir model diyebilirim size.

Hocam ek olarak apple pencil almanızı tavsiye ederim. Çok zevkli , ders çalışırken daha fazla verim alabilirsiniz. Bol başarılar dilerim.
Hocam apple pencil cok pahali. Bi kupon tutturursam alırım ama. Teşekkürler öneri için.

Hocam apple pencil cok pahali. Bi kupon tutturursam alırım ama. Teşekkürler öneri için.
Maalesef ki çok pahalı , katılıyorum size. Alacaksanız ipad air 4'ü alabilirsiniz. işlemci , yazılımını vb. anlatmaya gerek yoktur biliyorsunuzdur zaten. Şimdi den hayırlı olsun hocam.

Maalesef ki çok pahalı , katılıyorum size. Alacaksanız ipad air 4'ü alabilirsiniz. işlemci , yazılımını vb. anlatmaya gerek yoktur biliyorsunuzdur zaten. Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Teşekkürler hocam.

Ders amacı ile kullanılacaksa yazma hissi çok önemli apple pencil gerçek kalemden farksız yazıyor.Belki paperlike alırsanız benzeyebilir ama bastırınca koyulaşması kurşun kalem için çok hisli.

İpad air 4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,466
Üyeler
184,461
Son üye
100guc
Geri