Neler Yeni

.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Terminatör Adnan
Merhaba okulun başından beri hoşlandığım bir kız var. kız her göz göze geldiğimizde el sallayıp gülümsüyor yada dersiniz ne gibi sorular soruyor bende karşılık olarak aynısını yapıyorum aynı sınıfta değiliz sınıflarımız yan yana. instagramdan arada bir notlar aracılığı ile konuşuyoruz hatta bazen gönderme bile yapıyor 'iyi gecelere karşılık iyi geecelerr' gibi okulda yanına gidip konuşmak istiyorum fakat ne konuşacağımı bilmiyorum. yani özgüvenim var ama yanına gitsem heykel gibi dik dik bakmaktan başka bir şey yapamam ne yapmam gerekiyor?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
@TinerciAlper
Bu adamı bilmem de senle bir yılbaşı reddi geleneğini sürdürelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada hocam lütfen özgüvenli olun pişman olursunuz hiç bir şey yapmazsanız.

Kara*

80+ Silver
Bak ne güzel iyi geceler kısmına kadar getirmişsiniz. Devamı max ya sanaldan biraz vakit ayırman gerekli ya da gördüğün zaman tenefüste yanına git. Böyle ders mers sıkılmış ergen kız modunda tenefüste yanına gidip napıyon falan derken sohbet etmeye çalış bir şeyler ısmarla gerisi gelir aslında. Kıza dik dik bakma dostum daha çok o sırada samimi eğlenceli olmaya gayret et sanki 8363262 yıllık aganla konuşuyormuş gibi hisset. Kızı dinle baktın zorlanıyorsun böyle böyle sorunum var yanlış anlama dersin ufaktan atarsın oltanı.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
olum bu kadar belli kafayı mı yedin git konuş konu illa otomatik bulunur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Terminatör Adnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak ne güzel iyi geceler kısmına kadar getirmişsiniz. Devamı max ya sanaldan biraz vakit ayırman gerekli ya da gördüğün zaman tenefüste yanına git. Böyle ders mers sıkılmış ergen kız modunda tenefüste yanına gidip napıyon falan derken sohbet etmeye çalış bir şeyler ısmarla gerisi gelir aslında. Kıza dik dik bakma dostum daha çok o sırada samimi eğlenceli olmaya gayret et sanki 8363262 yıllık aganla konuşuyormuş gibi hisset. Kızı dinle baktın zorlanıyorsun böyle böyle sorunum var yanlış anlama dersin ufaktan atarsın oltanı.
teşekkür ederim öneriniz için hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum bu kadar belli kafayı mı yedin git konuş konu illa otomatik bulunur
Salı ilk iş dediğinizi yapacağım

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Merhaba okulun başından beri hoşlandığım bir kız var. kız her göz göze geldiğimizde el sallayıp gülümsüyor yada dersiniz ne gibi sorular soruyor bende karşılık olarak aynısını yapıyorum aynı sınıfta değiliz sınıflarımız yan yana. instagramdan arada bir notlar aracılığı ile konuşuyoruz hatta bazen gönderme bile yapıyor 'iyi gecelere karşılık iyi geecelerr' gibi okulda yanına gidip konuşmak istiyorum fakat ne konuşacağımı bilmiyorum. yani özgüvenim var ama yanına gitsem heykel gibi dik dik bakmaktan başka bir şey yapamam ne yapmam gerekiyor?
biraz sanaldan yürüt kızın hoşlandığı şarkılara bak onları dinle tuttuğu takım varsa onlar hakkında konuş zaten sohbet sohbeti açar yakınlaşırsınız
okulda gördüğünde sanki hiç konuşmuyormuş gibi yapma yanına git hal hatır sor derslerini sor arkadaşlarıyla samimi ol arada sınıfına git kaynaş onlarla

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
bak anlattığına bakılırsa %100 olmamakla birlikte kızda sana karşı bi şeyler olabilir fakat temkinli olup yavaş yavaş ilerlemeni tavsiye ederim çünkü arkadaşım olarak görüyorum damgası da yiyebilirsin o yüzden önce muhabbetini arttır sonra gözlemle kızı ona göre ilerle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,769
Üyeler
167,886
Son üye
Buabibirimi19
Top Bottom