- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bilmiyorum arkaya pubg açtımEski bir kart olsaydı normal diyeiblirdim belki ama bu normal değil daha düşük fan devrinde daha soğuk çalışması da farklı bi gairp ayrıca neden işlemcinin ekran kartı da çalışıyor?
hocam bilmiyorum arkaya pubg açtımEski bir kart olsaydı normal diyeiblirdim belki ama bu normal değil daha düşük fan devrinde daha soğuk çalışması da farklı bi gairp ayrıca neden işlemcinin ekran kartı da çalışıyor?
pubgy kapatın 0db fan ayarını açın sonradan tekrardan oyuna girip test sonucu atın.hocam bilmiyorum arkaya pubg açtım
olmazsa fan devirlerini yükseltmesi gerek herhalde uygulamadanpubgy kapatın 0db fan ayarını açın sonradan tekrardan oyuna girip test sonucu atın.
hocam fanı kendi elimle arttırınca sıcaklık düşüyorpubgy kapatın 0db fan ayarını açın sonradan tekrardan oyuna girip test sonucu atın.
siz dediğimi yapın fanı elle yükseltmeyle olcak iş değil buhocam fanı kendi elimle arttırınca sıcaklık düşüyor
şuan pubgyi açtım bekliyorum sıcaklık yükseliuyor ve 0 ayarını yaptımsiz dediğimi yapın fanı elle yükseltmeyle olcak iş değil bu
yeni kart buna gerek olmaması gerekirdihocam fanı kendi elimle arttırınca sıcaklık düşüyor
siz dediğimi yapın fanı elle yükseltmeyle olcak iş değil bu
bitfenix ceto premiumyeni kart buna gerek olmaması gerekirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasanız ne acaba
hocam ben bozmuş olabilirim belki ama bişeyde yapmadım yaniyeni kart buna gerek olmaması gerekirdi
kasanız ne acaba
yandaki fanlar egzos görevinde değil dimi bunda
Gaminggenle iletişime geçin ordan almışssınız anlaşılan değişim yapılır muhtemelen hotspot değerleriniz saçma sapan.
sabah ola hayrola ozamanGaminggenle iletişime geçin ordan almışssınız anlaşılan değişim yapılır muhtemelen hotspot değerleriniz saçma sapan.
bozamazsın ki ne yapıp bozacaksınAlıntıyı görüntüle
bitfenix ceto premium
hocam ben bozmuş olabilirim belki ama bişeyde yapmadım yani
driver yüklemek dışında bişey yapmadımbozamazsın ki ne yapıp bozacaksın