FAZLA BENİM ASUS PRİME 5070 OC 61 DERECEYİ GEÇMİYOHocam bendede gainward 5070 var 75 80 arası normalmi acaba
FAZLA BENİM ASUS PRİME 5070 OC 61 DERECEYİ GEÇMİYOHocam bendede gainward 5070 var 75 80 arası normalmi acaba
80 ningeçene kadar kullan maya devam 80 ni geçince garantisi varsa termal macun değişimi için yolla yoksada aç kapağı sür mx6 yı geri kapatNapmalıyım
Yüklediğin Asus uygulamalarını silseneilk aldığımda hiç bakmadım buna ama oyunlardan atma kapama yoktu asusun driverlarını falan yükledim böyle kapanmaya başladı aceba ondanmı dicemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus prime
şuan onu deniyorum bakalım80 ningeçene kadar kullan maya devam 80 ni geçince garantisi varsa termal macun değişimi için yolla yoksada aç kapağı sür mx6 yı geri kapat
Yüklediğin Asus uygulamalarını silsene
Buna benzer bir durumu bnede yaşadım rx 580 ileilk aldığımda hiç bakmadım buna ama oyunlardan atma kapama yoktu asusun driverlarını falan yükledim böyle kapanmaya başladı aceba ondanmı dicemde
asus prime
nasıl geçtiBuna benzer bir durumu bnede yaşadım rx 580 ile
Hocam daha yeni aldımda o yüzden80 ningeçene kadar kullan maya devam 80 ni geçince garantisi varsa termal macun değişimi için yolla yoksada aç kapağı sür mx6 yı geri kapat
Yüklediğin Asus uygulamalarını silsene
yeni aldın sen elleme garanti dışı kalmasın şimdi aldığın yere yaz istersenHocam daha yeni aldımda o yüzden
Hocam anlamıyorum bu terimleri şuan bi çözümü yokmuSıcaklığı HWinfo ile kontrol edin. Hotspot sıcaklığı olabilir. Eğer 87c çekirdek sıcaklığı ise hotspot 100c üzeridir ve thermal throttle yemeye başlarsın bir süre sonra.
fan devrini de alıp fotoğraflar mısınız?Hocam anlamıyorum bu terimleri şuan bi çözümü yokmu
Bir program var adı "HwInfo" onu indir. Sensörler bölümünü aç, orada gpu sıcaklığı var o resmi buraya yükleHocam anlamıyorum bu terimleri şuan bi çözümü yokmu
fan devrini de alıp fotoğraflar mısınız?
yük altındaykenmifan devrini de alıp fotoğraflar mısınız?
evetyük altındaykenmi