- Reaksiyon skoru
- 2,438
Değil.
kafayı kırcam vallaanormal.
Paniğe gerek yok bir haftaya falan çözülür diye düşünüyorum.kafayı kırcam valla
inşallahPaniğe gerek yok bir haftaya falan çözülür diye düşünüyorum.
psu kac watt? sistemin kapanmasi stress testinde mi oluyor. ve tam kapanma mi yoksa restart mi oluyor? son olarak sicaklik icin diyorum.fan devri nedir kac rpm yada %kac?Alıntıyı görüntüle
5 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ANLAMADIM SICAKLIK YÜKSEK DİYEMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ
Alıntıyı görüntüle
5 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ANLAMADIM SICAKLIK YÜKSEK DİYEMİ YOKSA BAŞKA BİŞEY
Hocam sistemin linki salarmısınilk aldığımda hiç bakmadım buna ama oyunlardan atma kapama yoktu asusun driverlarını falan yükledim böyle kapanmaya başladı aceba ondanmı dicemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus prime
Hocam sistemin linki salarmısın
750w psu varpsu kac watt? sistemin kapanmasi stress testinde mi oluyor. ve tam kapanma mi yoksa restart mi oluyor? son olarak sicaklik icin diyorum.fan devri nedir kac rpm yada %kac?
furmark testine soktum sence nasıl?psu kac watt? sistemin kapanmasi stress testinde mi oluyor. ve tam kapanma mi yoksa restart mi oluyor? son olarak sicaklik icin diyorum.fan devri nedir kac rpm yada %kac?
Knk 56 derece çok iyi değilmi hotspot fazla ama normal yani![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
750w psu var
furmark testine soktum sence nasıl?
Rpm de artmış biraz ama otamatikse vardır bi ayarı![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
750w psu var
furmark testine soktum sence nasıl?
kanka dün 87 derece falandıKnk 56 derece çok iyi değilmi hotspot fazla ama normal yani
Rpm de artmış biraz ama otamatikse vardır bi ayarı
Bugün iyi gibikanka dün 87 derece falandı
bu kadar fark nasıl oluyor anlamıyorumBugün iyi gibi
Rpm farkı knk ilkinde 600 bugün 2600 lerde bu fark ettiriyorbu kadar fark nasıl oluyor anlamıyorum
Sistemi yeniden felan başlatınca mı düzeldi acaba? Sanki program açık kalmış veya yanlış ayar yapmış ve o yüzden olmuş gibi geldi bana son ss'ten sonra.Rpm farkı knk ilkinde 600 bugün 2600 lerde bu fark ettiriyor