İlham almanız güzel olmuş, insanlara faydalı olmak güzeldir. Burda güç limitlerini ve thermal limitleri bilen adam akıllı siz dahil 3-5 kişi var şu forumda. 11 sayfa oldu mesajlar,insanlara çok çabaladım bir şeyleri anlatmak için, defalarca kez limitlerin üzerinde durdum fakat hala anlamayan ve ısrarla şu kronik limit sorunlu cihazı öneren kişiler var. Ve uyarmama rağmen önerirse ben o adama bir şey diyemem. Lafı anlamak istemeyene anlatamazsın zaten, bu forumda genel bir malını gömdürtmeme olayı var. Fakat gerçeklerin yalana ihtiyacı yoktur. FPS drop konularında TDC EDC PPT PL1 PL2 limitlemeler hakkında konuşuyorum. Forumda aynı zamanda bir cihaz çok popüler diyip victusu öneren çok kişi var. Limitleri hala hiçe sayıyorlar, o kitleye bir şey anlatamazsın istesende .çok denedim bu forumda bir şeyleri anlatmayı şu arkadaşla @Ruffia ama olmadı, çünkü ısrarla bilgileri yalanlamaya çalışıyorlar, böyle oluncada saldım şu victus konularindaki tartışmalardan. Çünkü şu kitleden çok soğudum, bu arada bu kitle genelde bu forumda var diğer forumlardada açıyorum konumu, adamlar bilgileri yalanlamak yerine daha çok teşekkür ediyorlar.