Neler Yeni

İnceleme 89TL'lik Realme Band Akıllı Bileklik İnceleme!

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bileklik üzerinden şarkı kontrolü yapabiliyor muyuz ?
Şarj göstergesinden bahsediyorsanız evet, ekran üzerinde gözüküyor. Detaylı, % olarak kalan bilgisini ise Realme Link uygulaması üzerinden görüyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Şarj göstergesinden bahsediyorsanız evet, ekran üzerinde gözüküyor. Detaylı, % olarak kalan bilgisini ise Realme Link uygulaması üzerinden görüyorsunuz.
Şarj değil hocam. Telefondan muzik dinlerken bileklik üzerinden dinlediğimiz müziği değiştirebiliyor muyuz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Şarj değil hocam. Telefondan muzik dinlerken bileklik üzerinden dinlediğimiz müziği değiştirebiliyor muyuz
Evet oluyor. denemedim ancak değiştirebiliyoruz.
Hocam ben hızlıca okuduğum için şarkıyı şarj olarak anlamışım. Özür diliyorum :)

RTS10

80+ Bronze
Dostlar hepinize selamlar bugün Amazon üzerinden almış olduğum Oppo Realme Band akıllı bileklik incelemesini yapacağız.
Satın aldığım linki sizler için aşağıya bırakayım.

Kutu Tasarımı ve Kutu İçeriği

Kutu tasarımı konusunda Oppo'nun alt markası olan Realme markasının klasik sarı kutu rengi ile bizlere sunuluyor. Kutu içeriği konusunda ise neredeyse hiç bir şey yok diyebilirim. Gerçi en fazla ne çıkabilirdi ki?
Kutu içeriğinden kullanım kılavuzu ve garanti belgesi, Realme Band akıllı bileklik çıkıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Saatimizin Tasarımı ve Rahatlığı

Saatimiz tasarımı konusunda gerçekten çok güzel bir tasarımı var diyebilirim. Tasarımı aşağıdaki fotoğrafta zaten görebiliyorsunuz. Kordon konusunda ise deliğe geçmeli bir plastik parçası yok. Aynı kol saatleri gibi bir kordonu bulunuyor. Bu bence bana göre mükemmel bir özellik. Çünkü geçmeli olanlarda zamanla aşınma, kopma vb. sorunlar olabiliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Rahatlık konusunda Realme Band çok hafif olduğundan kolunuzda var ile yok arasında diyebilirim. Rahatlık konusunda şu anlık rahat ancak bir kaç gün kullandıktan sonra kolda iz yapıyor mu vb. konuları konuya ekleyeceğim.

Saatimizin Ekranı ve Bazı Modları

Saatimizde bir sürü mod bulunuyor. Bu modların bazılarını aşağıdaki fotoğraflara koydum. Bu modların hepsini Realme Link uygulaması ile kaldırıp ekleyebiliyoruz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğraflar biraz parlamış. Ne yapsam da parlamanın önüne geçemedim.

Realme Band Bluetooth performansı

Öncelikle Bluetooth performansı konusunda saatimiz çok iyi değil diyebilirim. Yan odadan bile bildirimler gelmiyor. Alacak olursa bunu bilerek almasını öneririm.

Realme Link uygulaması ve menüleri

Realme Link uygulaması gerçekten çok çok güzel. 89TL olan bir bilekliğe böyle bir uygulaması olması mükemmel diyebilirim. Uygulama çok stabil ve güzel çalışıyor. Menüleri ise çok sade ve güzel. Aradığınız her şey elinizin altında. Uygulama bilekliğimizin kalbi diyebilirim. Her şeyi buradan ayarlıyoruz. Parlaklık, özelleştirmeler, bildirimler, ayarlar ve daha bir çok şey.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Not: Bazı kullanıcı yorumlarına göre Realme Band akıllı bileklik Realme Link uygulamasına bağlanırken sorun yaşadığını ve bağlanamadığını ifade etmiş. Ben Realme 7 telefonumda böyle bir sorun yaşamadım. Bunu bilerek almanızı öneririm.

Realme Band Alınır Mı?

Realme Band alınır mı sorusuna cevabım kesinlikle alınır olacaktır. 89TL bütçeye bu kadar güzel bir bileklik beklemiyordum açıkçası. Hatta 2. bilekliği almayı düşünüyorum diyebilirim. Almayı düşünenler sorularını sorabilirler.

Herke İyi Forumlar...
Ürünü aldım fakat İphone ile eşleştiremediğim için iade ettim yine de güzel bir bileklik kibar duruyor.
Ek olarak su geçirmezliği de var test ettim sıkıntı yaşamadım onu da konuya ekleyebilirsiniz.
(IP68 - Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık)
Güzel inceleme (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Evet oluyor. denemedim ancak değiştirebiliyoruz.
Hocam ben hızlıca okuduğum için şarkıyı şarj olarak anlamışım. Özür diliyorum :)
Sorun değil olur öyle :) teşekkür ederim peki ekranı nasıl sizce fotoğraflarda biraz dandik duruyor bir de dokunmatigine kotu diyenler olmuş nasıl deneyimlediniz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ürünü aldım fakat İphone ile eşleştiremediğim için iade ettim yine de güzel bir bileklik kibar duruyor.
Ek olarak su geçirmezliği de var test ettim sıkıntı yaşamadım onu da konuya ekleyebilirsiniz.
(IP68 - Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık)
Güzel inceleme (y)
Evet su geçirmeme sertifikası var ancak hocam güvenemedim. 1 tane aldım oda bozulmasın :D
Sorun değil olur öyle :) teşekkür ederim peki ekranı nasıl sizce fotoğraflarda biraz dandik duruyor bir de dokunmatigine kotu diyenler olmuş nasıl deneyimlediniz
Hocam ekranı fiyatına göre düşünmek lazım ancak bence kötü değil. Okunurluğu falan berbat değil. Dokunmatik konusunda saatin sadece alt bölgesi dokunmatik. Full ekran dokunmatik değil. Ancak o bölgenin dokunmatiği güzel algılıyor. Aynı yere 3-4 kez basmak gerekmiyor.

RTS10

80+ Bronze
Evet su geçirmeme sertifikası var ancak hocam güvenemedim. 1 tane aldım oda bozulmasın :D

Hocam ekranı fiyatına göre düşünmek lazım ancak bence kötü değil. Okunurluğu falan berbat değil. Dokunmatik konusunda saatin sadece alt bölgesi dokunmatik. Full ekran dokunmatik değil. Ancak o bölgenin dokunmatiği güzel algılıyor. Aynı yere 3-4 kez basmak gerekmiyor.
Geçirmez ama uzun kullanımda zarar verebilir. En azından el yıkarken şüphe olmuyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam güzel inceleme de uygulamanın Fotoğrafları baya bulanık bir bakar mısınız onlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58
Top Bottom