Şarj göstergesinden bahsediyorsanız evet, ekran üzerinde gözüküyor. Detaylı, % olarak kalan bilgisini ise Realme Link uygulaması üzerinden görüyorsunuz.Bileklik üzerinden şarkı kontrolü yapabiliyor muyuz ?
Şarj değil hocam. Telefondan muzik dinlerken bileklik üzerinden dinlediğimiz müziği değiştirebiliyor muyuzŞarj göstergesinden bahsediyorsanız evet, ekran üzerinde gözüküyor. Detaylı, % olarak kalan bilgisini ise Realme Link uygulaması üzerinden görüyorsunuz.
Evet oluyor. denemedim ancak değiştirebiliyoruz.Şarj değil hocam. Telefondan muzik dinlerken bileklik üzerinden dinlediğimiz müziği değiştirebiliyor muyuz
Ürünü aldım fakat İphone ile eşleştiremediğim için iade ettim yine de güzel bir bileklik kibar duruyor.Dostlar hepinize selamlar bugün Amazon üzerinden almış olduğum Oppo Realme Band akıllı bileklik incelemesini yapacağız.
Satın aldığım linki sizler için aşağıya bırakayım.
Oppo realme Band Akıllı Bileklik - Siyah (Oppo realme Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
Oppo realme Band Akıllı Bileklik - Siyah (Oppo realme Türkiye Garantili): Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Kutu Tasarımı ve Kutu İçeriği
Kutu tasarımı konusunda Oppo'nun alt markası olan Realme markasının klasik sarı kutu rengi ile bizlere sunuluyor. Kutu içeriği konusunda ise neredeyse hiç bir şey yok diyebilirim. Gerçi en fazla ne çıkabilirdi ki?
Kutu içeriğinden kullanım kılavuzu ve garanti belgesi, Realme Band akıllı bileklik çıkıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Saatimizin Tasarımı ve Rahatlığı
Saatimiz tasarımı konusunda gerçekten çok güzel bir tasarımı var diyebilirim. Tasarımı aşağıdaki fotoğrafta zaten görebiliyorsunuz. Kordon konusunda ise deliğe geçmeli bir plastik parçası yok. Aynı kol saatleri gibi bir kordonu bulunuyor. Bu bence bana göre mükemmel bir özellik. Çünkü geçmeli olanlarda zamanla aşınma, kopma vb. sorunlar olabiliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rahatlık konusunda Realme Band çok hafif olduğundan kolunuzda var ile yok arasında diyebilirim. Rahatlık konusunda şu anlık rahat ancak bir kaç gün kullandıktan sonra kolda iz yapıyor mu vb. konuları konuya ekleyeceğim.
Saatimizin Ekranı ve Bazı Modları
Saatimizde bir sürü mod bulunuyor. Bu modların bazılarını aşağıdaki fotoğraflara koydum. Bu modların hepsini Realme Link uygulaması ile kaldırıp ekleyebiliyoruz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğraflar biraz parlamış. Ne yapsam da parlamanın önüne geçemedim.
Realme Band Bluetooth performansı
Öncelikle Bluetooth performansı konusunda saatimiz çok iyi değil diyebilirim. Yan odadan bile bildirimler gelmiyor. Alacak olursa bunu bilerek almasını öneririm.
Realme Link uygulaması ve menüleri
Realme Link uygulaması gerçekten çok çok güzel. 89TL olan bir bilekliğe böyle bir uygulaması olması mükemmel diyebilirim. Uygulama çok stabil ve güzel çalışıyor. Menüleri ise çok sade ve güzel. Aradığınız her şey elinizin altında. Uygulama bilekliğimizin kalbi diyebilirim. Her şeyi buradan ayarlıyoruz. Parlaklık, özelleştirmeler, bildirimler, ayarlar ve daha bir çok şey.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Not: Bazı kullanıcı yorumlarına göre Realme Band akıllı bileklik Realme Link uygulamasına bağlanırken sorun yaşadığını ve bağlanamadığını ifade etmiş. Ben Realme 7 telefonumda böyle bir sorun yaşamadım. Bunu bilerek almanızı öneririm.
Realme Band Alınır Mı?
Realme Band alınır mı sorusuna cevabım kesinlikle alınır olacaktır. 89TL bütçeye bu kadar güzel bir bileklik beklemiyordum açıkçası. Hatta 2. bilekliği almayı düşünüyorum diyebilirim. Almayı düşünenler sorularını sorabilirler.
Herke İyi Forumlar...
Sorun değil olur öyle teşekkür ederim peki ekranı nasıl sizce fotoğraflarda biraz dandik duruyor bir de dokunmatigine kotu diyenler olmuş nasıl deneyimledinizEvet oluyor. denemedim ancak değiştirebiliyoruz.
Hocam ben hızlıca okuduğum için şarkıyı şarj olarak anlamışım. Özür diliyorum
Evet su geçirmeme sertifikası var ancak hocam güvenemedim. 1 tane aldım oda bozulmasınÜrünü aldım fakat İphone ile eşleştiremediğim için iade ettim yine de güzel bir bileklik kibar duruyor.
Ek olarak su geçirmezliği de var test ettim sıkıntı yaşamadım onu da konuya ekleyebilirsiniz.
(IP68 - Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık)
Güzel inceleme
Hocam ekranı fiyatına göre düşünmek lazım ancak bence kötü değil. Okunurluğu falan berbat değil. Dokunmatik konusunda saatin sadece alt bölgesi dokunmatik. Full ekran dokunmatik değil. Ancak o bölgenin dokunmatiği güzel algılıyor. Aynı yere 3-4 kez basmak gerekmiyor.Sorun değil olur öyle teşekkür ederim peki ekranı nasıl sizce fotoğraflarda biraz dandik duruyor bir de dokunmatigine kotu diyenler olmuş nasıl deneyimlediniz
Geçirmez ama uzun kullanımda zarar verebilir. En azından el yıkarken şüphe olmuyor.Evet su geçirmeme sertifikası var ancak hocam güvenemedim. 1 tane aldım oda bozulmasın
Hocam ekranı fiyatına göre düşünmek lazım ancak bence kötü değil. Okunurluğu falan berbat değil. Dokunmatik konusunda saatin sadece alt bölgesi dokunmatik. Full ekran dokunmatik değil. Ancak o bölgenin dokunmatiği güzel algılıyor. Aynı yere 3-4 kez basmak gerekmiyor.