8GB Vram espor oyunlarında yeter mi?

hocam assetto corsa vram tüketiyoronun dışında ets2 microsoft flight sim xplane 12 oynayacağım ama hiçbir oyunda sorun çıkarmasını ekran kapanma siyah ekran mavi ekran sorunu çöjme sorunu olmmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hazır sistem alacağım geming gende 13400f ile 4060 27.5 itopyadada b580 14400f 27.5k ikiside ddr5
Intel ddr5 çokta mantıklı değil ölü soket çünkü.

hocam assetto corsa vram tüketiyoronun dışında ets2 microsoft flight sim xplane 12 oynayacağım ama hiçbir oyunda sorun çıkarmasını ekran kapanma siyah ekran mavi ekran sorunu çöjme sorunu olmmasın

hocam hazır sistem alacağım geming gende 13400f ile 4060 27.5 itopyadada b580 14400f 27.5k ikiside ddr5
itopyadakinin işlemci daha güçlü hocam b580 alabilirsiniz bence

hocam normalde 7500f li am5 soket vardı zam geldi yani bulursam bakıcam ama garanti olsun diye bakıyorum yaniiki karrt arasında kaldım
Ekran kartı hariç 0 toplayıp 2. El ekran kartı arayabilirsiniz. Ben imzamdaki sistemi 0 2. El karışık 30k civarına topladım

itopyadakinin işlemci daha güçlü hocam b580 alabilirsiniz bence
ama hocam dediğim oyunlardan şüpheleniyorum bazıları çökme olmz diyor bazıları çökmeyle yazılımla mı uğraşıcaksın diyor uzun kullanım için sistem alacağım ama başımı ağrıtmayan sistem olsun istiyorum

Ekran kartı hariç 0 toplayıp 2. El ekran kartı arayabilirsiniz. Ben imzamdaki sistemi 0 2. El karışık 30k civarına topladım
teşekkürler ama hocam 2.el düşünmüyorum

ama hocam dediğim oyunlardan şüpheleniyorum bazıları çökme olmz diyor bazıları çökmeyle yazılımla mı uğraşıcaksın diyor uzun kullanım için sistem alacağım ama başımı ağrıtmayan sistem olsun istiyorum

Bu arada arkadaşın dediği gibi 2. el temiz 3080 çok mantıklı olur

Bütçe ne kadar hocam sizin?

hocam ama dediğim gibi ikinciel düşüünmüyorum

Bütçe ne kadar hocam sizin?
27500

27500
hazır sistem bakıyorum itopya gaming gen ve vatandan vatanda 12400f 5060 sistem var 25k ama ddr4 o yüzden tercih etmiyorum ddr5 sistem bakıyporum

Arkadaşlar sizce 8gb vram gelecek 5 yıl için espor oyunlarında yetermi LOL Valorant gibi oyunlarda hikaye oyunlarındada orta ayarlarda dlss açık şekilde yeter mi?
steam pubg oynuyorum en ultra grafikte 9500mb vram kullanıyor ama o oyunlarda yeter artar kardeşim 1650 ile oynuyor hala bir sorun yok

27500

hazır sistem bakıyorum itopya gaming gen ve vatandan vatanda 12400f 5060 sistem var 25k ama ddr4 o yüzden tercih etmiyorum ddr5 sistem bakıyporum
30k yaparsanız 9060xt 16gb vram hali var vatanda

steam pubg oynuyorum en ultra grafikte 9500mb vram kullanıyor ama o oyunlarda yeter artar kardeşim 1650 ile oynuyor hala bir sorun yok
Bende 1650 ile oynuyordum daha 2 gün önce hocam :D

Hocam 12 bine sıfır olarak aldım da
Yav alınır kardeşim boş konuşuyorlar 12'kya almışsın pahalı da değil yani sıfırda ordan uygun seçeneğin yok zaten ve bu kartı 1080pde orta ayarda kullanacaksın hiçbir sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri