liselilere diye görmüştüm sanırım olucakbaşlıktada belirttiğim gibi 9,10,11. sınıflar için sınavlar olacak mı?
birçok haber sitesine baktım ama net bilgi bulamadım,
sadece 12. sınıfların 1 mart da sınavlara başlayacağı belirtilmiş.
haklısın ama kimse olup olmayacağını belirtmemiş sadece 12 ler hakkında konuşulmuş ha birde yüz yüze eğitime başlanıcakmışOlmazsa senin durumunu nasıl belirlesinler?![]()
evet haftada en az 16 saathaklısın ama kimse olup olmayacağını belirtmemiş sadece 12 ler hakkında konuşulmuş ha birde yüz yüze eğitime başlanıcakmış
haklısın hocam ama eminim çoğu öğrenci gelmiyecek 2 gün okul varken bile sınıfta 7 8 kişiydik sınıf toplamı 35 den fazlaOlmazsa senin durumunu nasıl belirlesinler?![]()
Haber sitelerinde ve açıklamalarda sınav olmayan tüm liselilerin 1 marttan itibaren olacağı yazıyor. Ama benim şahsi düşüncem:başlıktada belirttiğim gibi 9,10,11. sınıflar için sınavlar olacak mı?
birçok haber sitesine baktım ama net bilgi bulamadım,
sadece 12. sınıfların 1 mart da sınavlara başlayacağı belirtilmiş.
haklısın hocam ama eğitim bakanı kafasına göre bişiler yapmaya çalışıyor virüs yokmuş gibi davranıyor yaniHaber sitelerinde ve açıklamalarda olmayan tüm liselilerin 1 martta olacağı yazıyor. Ama benim şahsi düşüncem:
Normal virüs zamanında sunav yapamayan mutasyonlu virüs zamanında hiç yapamaz. Hemde sağlık bakanı ,vaka sayısı 2 haftadır yükseliyor , yüz yüze eğitim riskli derken.
Ne zaman olacağız knk biliyormusun tarihi ?evet 1. dönem olmadıysanız olacaksınız 2. sınav tarihleri belli değil
benimde aklıma o takıldı hocam mutasyon geçirdikten sonra sınav yapmaları tuhaf neyse paşa paşa gidicez olucaz artıkHaber sitelerinde ve açıklamalarda olmayan tüm liselilerin 1 marttan itibaren olacağı yazıyor. Ama benim şahsi düşüncem:
Normal virüs zamanında sınav yapamayan mutasyonlu virüs zamanında hiç yapamaz. Hemde sağlık bakanı ,vaka sayısı 2 haftadır yükseliyor , yüz yüze eğitim riskli derken.
İstediği gibi davransın , eninde sonunda bilim kurulunun dediği oluyor. Ayrıca her bu açıklamayı yaptığında kendilerine tepkiyi arttırıyorlarhaklısın hocam ama eğitim bakanı kafasına göre bişiler yapmaya çalışıyor virüs yokmuş gibi davranıyor yani
sanırım yine bi imza kampanyası falan olucakİstediği gibi davransın , eninde sonunda bilim kurulunun dediği oluyor. Ayrıca her bu açıklamayı yaptığında kendilerine tepkiyi arttırıyorlar