Neler Yeni

9.sınıfta okula gitmeyi istememek

Mami48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mami Ayus
9.sınıfa gidiyorum derslerim iyi takdir aldım fakat okula gitmeyi istemiyorum. Çok sıkıcı ve zorlayıcı geliyor. Dersler zorlamaya başladı, ders çalışmak istemiyorum. 9.sınıfta böyle olmak normal midir?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
9.sınıfa gidiyorum derslerim iyi takdir aldım fakat okula gitmeyi istemiyorum. Çok sıkıcı ve zorlayıcı geliyor. Dersler zorlamaya başladı, ders çalışmak istemiyorum. 9.sınıfta böyle olmak normal midir?
Daha şimdi zorlandıysan ilerde ne yapıcan aga?
11.sınıftayım ve 9.sınıfa dönmek istiyorum.
Zorlanmadan ekmek yiyemezsin.
He derslere ilgin yoksa ayrı.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
4. Konu olmuş, bırak gitsin buraya boş boş yazınca kimse senin isteğini getirmeyecek. Zaten diyorsun ki okusam da meslek bulamayacağım git o zaman yüksek puan al İTÜ'den mezun ol ODTÜ'den mezun ol, gidersen Hakkari bilmem ne lisesine zaten hiç bir şekil de torpilsiz bulamazsın.
Senden bu çalışmama isteği ile hiç bir şey olmaz, saniyeye başla senin için daha iyi olur.
Başarısız.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Geleceğini düşünmezsen böyle gelir,ilerde eğer çalışırsan yapabileceğin şeyleri bir düşün.Şuan hala vaktin var ileride "Keşke çalışsaydım" diyip üzülmek yerine "İyi ki çalışmışım" veya "En azından denedim şimdi daha fazla çalışmalıyım" demen önemli.

Eğer hemen pes edersen hiçbir şey olamazsın hep başarı her alanda spor yapıyordum zaten vücudum iyiydi fakat dahada iyi terminatör gibi olsun istedim şuan 200 kg deadlift yapabiliyorum.100 kg ile başladım 4 ayda 200 kg. İşimde'de aynı her zaman istekliydim işyerinden ayrıldım bazı nedenlerden dolayı fakat yine çabalıyorum pes etmiyorum.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Hayatını idame ettireceğin mesleğin veya maddi birikimin var mı? Olsa bile lise yani bu, hani üniversite olsa bi nebze anlarım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Daha şimdi zorlandıysan ilerde ne yapıcan aga?
11.sınıftayım ve 9.sınıfa dönmek istiyorum.
Zorlanmadan ekmek yiyemezsin.
He derslere ilgin yoksa ayrı.
12.sınıfım keşke 9 da adam akıllı çalışsaydım diyorum şuan fen lisesi olmama rağmen pişmanı

Can...

80+ Platinum
Demek tek ben değilmişim ;D
aynısı ben aga üniyiz geldik amaçsızca okuyoz elektrık okuyoz ama dersler kanser ediyor adamı bi hoca var adam anlattığını kendi bilmıyor en iyisi adam akıllı çalışmak ben ders haneye falan gidiyodum ama çalışmıyordum olan dershane parasına oldu tabi ünimin kötü olması biraz tercihlede alakalı ama adam akıllı çalışıp gideceğin yeri garantilemek çok çok önemliymiş onu anladım yani ama son pişmanlık neye yarar. ama memnunum dilerdim ki pc mühendisliği olsun ama olması için çabalamadım o da benim kusurum artık

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Hayatta başına gelen her şey isteğinle gelmeyebilir.Her gittiğin yol senin zevkine göre ilerlemeyebilir.Ama bir zaman isteğini yapabilmek için istemediklerinden geçmek gerekecek.Haberin olsun.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Okumaya niyetin yoksa yallah açığa kanka biz ne diyelim.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bu sene daha sabredip sonraki sene açık liseye geçebilirsiniz. Onun dışında sınıfla bir alakası bence yok.

Top Bottom