Daha şimdi zorlandıysan ilerde ne yapıcan aga?9.sınıfa gidiyorum derslerim iyi takdir aldım fakat okula gitmeyi istemiyorum. Çok sıkıcı ve zorlayıcı geliyor. Dersler zorlamaya başladı, ders çalışmak istemiyorum. 9.sınıfta böyle olmak normal midir?
Geleceğini düşünmezsen böyle gelir,ilerde eğer çalışırsan yapabileceğin şeyleri bir düşün.Şuan hala vaktin var ileride "Keşke çalışsaydım" diyip üzülmek yerine "İyi ki çalışmışım" veya "En azından denedim şimdi daha fazla çalışmalıyım" demen önemli.9.sınıfa gidiyorum derslerim iyi takdir aldım fakat okula gitmeyi istemiyorum. Çok sıkıcı ve zorlayıcı geliyor. Dersler zorlamaya başladı, ders çalışmak istemiyorum. 9.sınıfta böyle olmak normal midir?
12.sınıfım keşke 9 da adam akıllı çalışsaydım diyorum şuan fen lisesi olmama rağmen pişmanıDaha şimdi zorlandıysan ilerde ne yapıcan aga?
11.sınıftayım ve 9.sınıfa dönmek istiyorum.
Zorlanmadan ekmek yiyemezsin.
He derslere ilgin yoksa ayrı.
Demek tek ben değilmişim ;D12.sınıfım keşke 9 da adam akıllı çalışsaydım diyorum şuan fen lisesi olmama rağmen pişmanı
yurttaydım yurt ortamı bozdu beni şuan 9-10 mat fizik kimya biyoloji fulluyorum sayılır denemelerde 9 da matım 65 falandı pişmanımDemek tek ben değilmişim ;D
aynısı ben aga üniyiz geldik amaçsızca okuyoz elektrık okuyoz ama dersler kanser ediyor adamı bi hoca var adam anlattığını kendi bilmıyor en iyisi adam akıllı çalışmak ben ders haneye falan gidiyodum ama çalışmıyordum olan dershane parasına oldu tabi ünimin kötü olması biraz tercihlede alakalı ama adam akıllı çalışıp gideceğin yeri garantilemek çok çok önemliymiş onu anladım yani ama son pişmanlık neye yarar. ama memnunum dilerdim ki pc mühendisliği olsun ama olması için çabalamadım o da benim kusurum artıkDemek tek ben değilmişim ;D