90 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Amd ekran kartı düşündüm ama renderde yapmam gerekli sadece oyun için olmicak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam

Üstteki mesajlarda attığım hazır sistem iyi gibi 7800x3d 5080 birlikte olmazmı
olur

ama sistem baya kötü
sıvı soğutma berbat ötesi
anakart düşük
ramler ortalama
ssd berbat

olur

ama sistem baya kötü
sıvı soğutma berbat ötesi
anakart düşük
ramler ortalama
ssd berbat
Peki hangi markalar ile değiştirmeliyim ayrıca sistem 100knın üzerine çıkmamalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Peki hangi markalar ile değiştirmeliyim ayrıca sistem 100knın üzerine çıkmamalı.
bu sistemi boş ver değişsen de pahalı olacak. İyi parçalarla fiyatı bu olmalıydı

Kasımda ayrı ayrı toplaman. 5080li hazır sistem olmuyor
hocam tekrardan selamlar böyle bir sistem topladım kasımda ve incehesap gaming geceleri parçaları almaya başlayacağım sizce bu sistem uygunmudur değişmem gereken bir parça varmıdır?

ayrıca ekran kartında sahibinden yazmasının sebebi 50-52bin civarına sıfır jelatinli paket galax,pny yada palit modeller satılıyor elden teslim ile alacağım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-30 014652.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-30 014652.webp
    60.7 KB · Hit: 9
  • Beğen
hocam tekrardan selamlar böyle bir sistem topladım kasımda ve incehesap gaming geceleri parçaları almaya başlayacağım sizce bu sistem uygunmudur değişmem gereken bir parça varmıdır?

ayrıca ekran kartında sahibinden yazmasının sebebi 50-52bin civarına sıfır jelatinli paket galax,pny yada palit modeller satılıyor elden teslim ile alacağım
o fiyata 2tb m2 ssd bulman imkansız 6k en az iyi bir ssd
5,5'a hava soğutma yok alınmaz max 2k
3-4'e çok iyi 360mm sıvı soğutmalar var
7800x3d gaming gecesinde 13,3k oluyor

o fiyata 2tb m2 ssd bulman imkansız 6k en az iyi bir ssd
5,5'a hava soğutma yok alınmaz max 2k
3-4'e çok iyi 360mm sıvı soğutmalar var
7800x3d gaming gecesinde 13,3k oluyor
Fiyatların sırası karışmış benim hatam kusura bakmayın hava soğutucu 1.1k ssd 5k civarında hocam ayrıca gaming gecesi gibi indirim yapan başka firmalar biliyormusunuz vatanda falan oluyormu bu indirimler ?

Ayrıca yurt dışından getirilmiş jelatinli kutu galax yada palit rtx 5080 alsam herhangi bir sıkıntı çıkarmı

• Beğen
Fiyatların sırası karışmış benim hatam kusura bakmayın hava soğutucu 1.1k ssd 5k civarında hocam ayrıca gaming gecesi gibi indirim yapan başka firmalar biliyormusunuz vatanda falan oluyormu bu indirimler ?

Ayrıca yurt dışından getirilmiş jelatinli kutu galax yada palit rtx 5080 alsam herhangi bir sıkıntı çıkarmı
vatanda gece indirimleri oluyor genelde bindirim ya da 500-1000 liralık oluyor. arada güzeller de oluyor forumu takip etmelisin. 1,1k'Lık hava soğutma 7800x3d için düşük biraz. 2kya phantom spirit falan alırsan iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri