90 bin₺ 2K Oled için Sistem önerisi

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere, 90 bin seviyelerinde, hazır bir sistem satın almak istiyorum (parça parça uğraşmak istemiyorum.) ayrıca kredi kartına taksit yapan bildiğiniz yer varsa çok sevinirim. Monitörüm Gigabyte 2K oled olacak. Örneğin Cs2 2K ve Ultra ayarlarda 200+fps almak istiyorum minimum.

technopattaki arkadaş siz misiniz? banlıyım cevap veremiyorum
technopatta mı banlısınız. ki şaşırmam. dünyanın en despotik diasporası orası. forum ve bilişim olarak güzel bir yer ama yaklaşım ve cezalandırma olarak iğrenç ötesi. olmadık dandik sebeplerden ceza verip puan düşürüyorlar. medaratörler kafasına göre, gereksiz ce açtığın konu başlığını değiştiriyor.

technopatta mı banlısınız. ki şaşırmam. dünyanın en despotik diasporası orası. forum ve bilişim olarak güzel bir yer ama yaklaşım ve cezalandırma olarak iğrenç ötesi. olmadık dandik sebeplerden ceza verip puan düşürüyorlar. medaratörler kafasına göre, gereksiz ce açtığın konu başlığını değiştiriyor.
:D yeşil yer de öyle bu forumlardan bir tek burası rahat ya. Bilgisayar işlerini yeni öğrenirken bir soru soruyordum hemen ceza falan veriyorlardı bir garip. :D Millet öğrenmeye öğretmeye çalışıyor işte :')
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere, 90 bin seviyelerinde, hazır bir sistem satın almak istiyorum (parça parça uğraşmak istemiyorum.) ayrıca kredi kartına taksit yapan bildiğiniz yer varsa çok sevinirim. Monitörüm Gigabyte 2K oled olacak. Örneğin Cs2 2K ve Ultra ayarlarda 200+fps almak istiyorum minimum.
hazır sistem satıcıları genelde peşin fiyatına taksit yapmıyorlar maalesef. Ama parçaları tek tek alırsan taksiti rahat bulursun. Onun dışında bu aralar o fiyatlara 5070ti lı sistem bulabilirsen çok iyi olur yakında kalmayacak maalesef.

technopattaki arkadaş siz misiniz? banlıyım cevap veremiyorum
Evet maalesef benim ben de banlıydım 2 gün boyunca bişey yazamadım buraya açtım😀😀😀 Daha da o forumu kullanmam komple banlasınlar hesabımı

:D yeşil yer de öyle bu forumlardan bir tek burası rahat ya. Bilgisayar işlerini yeni öğrenirken bir soru soruyordum hemen ceza falan veriyorlardı bir garip. :D Millet öğrenmeye öğretmeye çalışıyor işte :')

hazır sistem satıcıları genelde peşin fiyatına taksit yapmıyorlar maalesef. Ama parçaları tek tek alırsan taksiti rahat bulursun. Onun dışında bu aralar o fiyatlara 5070ti lı sistem bulabilirsen çok iyi olur yakında kalmayacak maalesef.
Valla parça parça da bulurum alırım ama hangi parça hangisine uyar ondan emin değilim. Bir de parça parça daha pahalı oluyor sanki.

5070ti en uygunu 48 ki kalitesi belki tartışılabilecek markalar bunlar güvenli olan msi 55 asus da 55 den 57-58 e çıkarttı fiyatı.
9070xt de ise xfx ve saphirre ler 35 bin lira şuan. arada ciddi fiyat farkı var. ama performans da denilene göre çok büyük uçurumlar yoktur dur. benim amacım 2k da 5-6 yıl işimi görsün yeter. zorlayıcı oyun oynamıyorum. cs ve wot diye bir oyunum var sürekli oynanan. yeterli olmaz mıkine 9070xt.

ora öldü ya, başlıklara cevap veren de yok artık girmiyor insanlar pek

ora öldü ya, başlıklara cevap veren de yok artık girmiyor insanlar pek
ilk donanımhaber vardı. yaklaşık 18 yıl evvel kayıt olmuşum oraya. ilk orası bitti. neredeyse tüm başlıklar öldü artık. sonra pc ile ilgili bir sorunum olduğunda tech no pata yazmaya başlamıştım. orasıda hem despotik salakça sebeplerden küstürdü milleti biraz da o ataist sarı benizli ingiliz kılıklı biri varya kovuldu onunda orasına olumsuz etkisi oldu bence. hem bu ülkeyi sevmiyor hemde müslüman mahallesinde salyangoz satıyor. hah ismi irecep ti sanırım. balta taşımıydı neydi soyadı.

neyse. umarım bu forum dinamit patlatan olmaz. burası rahat ve güzel.

ilk donanımhaber vardı. yaklaşık 18 yıl evvel kayıt olmuşum oraya. ilk orası bitti. neredeyse tüm başlıklar öldü artık. sonra pc ile ilgili bir sorunum olduğunda tech no pata yazmaya başlamıştım. orasıda hem despotik salakça sebeplerden küstürdü milleti biraz da o ataist sarı benizli ingiliz kılıklı biri varya kovuldu onunda orasına olumsuz etkisi oldu bence. hem bu ülkeyi sevmiyor hemde müslüman mahallesinde salyangoz satıyor. hah ismi irecep ti sanırım. balta taşımıydı neydi soyadı.

neyse. umarım bu forum dinamit patlatan olmaz. burası rahat ve güzel.
güldürdün valla :D :D katılıyorum bu arada

5070ti en uygunu 48 ki kalitesi belki tartışılabilecek markalar bunlar güvenli olan msi 55 asus da 55 den 57-58 e çıkarttı fiyatı.
9070xt de ise xfx ve saphirre ler 35 bin lira şuan. arada ciddi fiyat farkı var. ama performans da denilene göre çok büyük uçurumlar yoktur dur. benim amacım 2k da 5-6 yıl işimi görsün yeter. zorlayıcı oyun oynamıyorum. cs ve wot diye bir oyunum var sürekli oynanan. yeterli olmaz mıkine 9070xt.
Hocam pc de oynadığım tek oyun Cs2 başka da hiç bi oyunu oynamam en ağırı bu yani. Bazen de ETS girerim hepsi bu. Yani amacım şu. Abi bana 2k ultra grafik ayarlarında min 200fps versin sistem yeter. Ya da şöyle söyliyim, 2k ultra ayarlarda yağ gibi aksın oyun takılma vs olmasın isterse 50fps versin yeter ki takılmasın.

Mesela böyle bi sistem işimi görür mü

Son düzenleme:
Hocam pc de oynadığım tek oyun Cs2 başka da hiç bi oyunu oynamam en ağırı bu yani. Bazen de ETS girerim hepsi bu. Yani amacım şu. Abi bana 2k ultra grafik ayarlarında min 200fps versin sistem yeter. Ya da şöyle söyliyim, 2k ultra ayarlarda yağ gibi aksın oyun takılma vs olmasın isterse 50fps versin yeter ki takılmasın.

Mesela böyle bi sistem işimi görür mü
bende sizin gibi son kullanıcıyım ama bir süredir araştırıyorum. sizin attığınız bu pakette 9600x var ve inceleme önermelerde hiç denk gelmedim bu modele. siz sorunsuz pörfect bir işlemci istiyorsanız ilk hedef 7500x3d(11-12k civarı) biraz daha bütçem var derseniz 7 7800x3d alıp sırtınıza yaslanacaksınız. ha bu arada ekstra bir indirim denk getirirde 12k ya felan 9700x i yakalarsanız hiç süşünmyip alıp geçebilirsiniz. 7800x3d ye yakın performansı varmış 9700x in. şimdi işlemcci hallettik derseniz; ekran kartına karar vermeniz gerek. ondada 5070ti 50-60k arası 9070xt de 30-37k arası ve her ikiside işimizi görür. çoğul yazdım zira bende bunlara bakıyorum ama 9070 den yana kullandım hakkımı. işlemciyi güzlü alırsanız 7800x3d ekran kartı olarakda 9070xt ile beraber istediğiniz akıcılığı fazlası ile yakalarsınız 2k da. ama 4 k da düşük fps verir onu diyeyim. bu iki kartda 4k da zayıf ayarda oynatıyorlar. sonra ana kart geliyor. onuda ben b850 seçtim. bütçeniz oranında 9-15k arasında çok model var.
bu model çok hoş ana kart olarak. hah ben buraya kadar geldim. birde kasa+psu ikilisini kurarsam/k tadından yenmez.gerisini de taksit taksit kurarım diye düşünüyorum. geriye ram soğutucu 2. bi ssd felan kalıyor.

ayrıca o paketteki powercolor marka ekran kartı hiç güven vermedi bana. 30 küsür bin lira verdiğim ekran kartı bence dört beşlik olamıyorsa en kötüt dört dörtlük içime sinerek almalıyım. mesela şu anki 6,5 senedir kullandığım 1660ti oc idi ama normalinden almadım asus rog strix versiyonunu özellikle aldım ki uzun zaman kullanayım. kart yükte hala daha 60 dereceleri çok geçmiyor.

hiç bir toplu oem pakette bu saydığım işlemci+anakart+ekran kartı üçlüsünü sizin aradığınız güzel marka modelleri bir arada koymuyorlar yada koysalarda çok tuzlu oluyor.

gayet rahat rahat yeterli olur. buradaki önemli durum bütçeniz çerçevesinde 9070xt 5070ti fiyat farkı. 5070ti gün geçtikçe pahalanacak emin olabiliriz. 5080 e yaklaştıkça fiyatları daha saçma gelecek ve insanlar 5070ti alacağına 5080 almaya başlayacak. Size bahsettiğiniz oyunlarda 5070 de yeter ama vram 12-16gb f/p dengesini siz gözetebilirsiniz. Uzun yıllar kullanım için bütçem dahilinde sanırım ben kendi adıma 9070xt tercih ederdim. Ayrıca tek tek parça parça almanın taksit avantajı dışında başka avantajı yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,864
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri