Daha öncede mi bu haldeyditam 1 yıl oldu sistemi alalı. Hiçbir yerini ellemedim. İtopya topladı sistemi
1 Yıldır böyle miDaha öncede mi bu haldeydi
stok soğutucuysa hazır sistemdir heralde ya kendi kurmuş da olabilir 90 derece normal değilfanın düzgün takıldığına emin misin?
evet bu şekilde. 1 yıldır almadığım mavi ekran kalmadı. Bu sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar çok ısınınca mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor. İtopyaya 2-3 mail attım 2 haftadır cevap yok. Mükemmel bir müşteri hizmetleri var gerçekten.Daha öncede mi bu haldeydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 Yıldır böyle mi
Normal değil. Fanı sök belki yanlış takılmıştır. Sökmüşken birde termal macun yenile.İşlemcim Ryzen 5 5500, Fifa 23 oynarken 87-88'den aşağı inmiyor sıcaklığı. 90 dereceyi gördüm şimdi ve korkmaya başladım. Normal mi? Stok soğutucu kullanıyorum. Kasaya ek fan vs. ekledim fakat düzelmedi
stok soğutucuysa hazır sistemdir heralde ya kendi kurmuş da olabilir 90 derece normal değil
5600 olsa tamam da 5500 de zor
veya fanı 10 yıl temizlememen lazım
Stok soğutucuyla bu işlemciler bu havalarda bu derecelere sıçması gayet normal ya güzel bir kule tipi fan alacak ya da sıvı soğutma başka çözümü yok bilgilenmiş olursunuz . Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olup deneyimleyip araştırmalar yaparak yorum yapalım ki doğru bilgi öğrenilmiş olunsun .normal değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
termal macun değiştirip tekrar dene
Bu işlerden pek anlamıyorum termal macunu yenilemektense acaba Snowman t6 ultra gibi bir soğutucu alsam nasıl bir etkisi olur? Yanında termal macunda geliyormuş. Benim kendi termal macunum yok maalesefNormal değil. Fanı sök belki yanlış takılmıştır. Sökmüşken birde termal macun yenile.
Keşke 1 yıl önce sorsaydınız. 1 Yıl bu şartlarda kullanmak geri dönülemeyecek hasarlara yol açmış olabilir.evet bu şekilde. 1 yıldır almadığım mavi ekran kalmadı. Bu sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar çok ısınınca mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor. İtopyaya 2-3 mail attım 2 haftadır cevap yok. Mükemmel bir müşteri hizmetleri var gerçekten.
hocam 5500 stok soğutucuyla stabil çalışıyor diye biliyorumStok soğutucuyla bu işlemciler bu havalarda bu derecelere sıçması gayet normal ya güzel bir kule tipi fan alacak ya da sıvı soğutma başka çözümü yok bilgilenmiş olursunuz .
5500 + stok için bu ısılar normal mi ?Stok soğutucuyla bu işlemciler bu havalarda bu derecelere sıçması gayet normal ya güzel bir kule tipi fan alacak ya da sıvı soğutma başka çözümü yok bilgilenmiş olursunuz . Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olup deneyimleyip araştırmalar yaparak yorum yapalım ki doğru bilgi öğrenilmiş olunsun .