900-1000₺ PSU önerisi

Hocam maaş ayın 5-7 si arasında yatio yattığı gibi alırım da benim sisteme de değer mi sizce sistemim evet hiç iyi değil ama benim işimi görüyor o yüzden değer mi sizce hocam. çünkü şu anda canlı bomba ile besliyorum kasami .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu marka sessiz ve uzun ömürlü herhalde hocam çoğu kişi bunu önerdi
değer. eğer bütçe olursa fsp 650w olanı alın derim ilerde yükseltme yaptığınızda kafanız rahat olur. 1400tl falan olması gerek

FSP al geç.

2.el psu piyasasını bilmiyorum hocam bir şey diyemem isterseniz yeni konu açın
Hocam sizin PC niz varmı varsa hangi psu kullanıyorsunuz. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum hocam. Ben hep no name kullanan gördüm çünkü şu anda kadar

FSP al geç.

Hocam bu marka evga dan iyi mi peki

Hocam sizin PC niz varmı varsa hangi psu kullanıyorsunuz. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum hocam. Ben hep no name kullanan gördüm çünkü şu anda kadar

şuanda kendime yeni bi sistem topluyorum ekran kartım kaldı hocam. ama evimde 9 adet bilgisayar mevcut. fsp 550w da dahil ama kardeşime hediye olarak aldım 2-3 hafta sonra vereceğim için size tam bir cevap veremedim hatta. kendime toplayacağım sistem şu şekilde olacak
r5 5500
rx580 8gb
a520m k
2x8gb 3200mhz
240gb ssd
1tb hdd
450w thermaltake psu (396w 12V çıkışı)

denk sayılırlar dünyanın en büyük güç kaynağı üretici firmalarındandır fsp.

şuanda kendime yeni bi sistem topluyorum ekran kartım kaldı hocam. ama evimde 9 adet bilgisayar mevcut. fsp 550w da dahil ama kardeşime hediye olarak aldım 2-3 hafta sonra vereceğim için size tam bir cevap veremedim hatta. kendime toplayacağım sistem şu şekilde olacak
r5 5500
rx580 8gb
a520m k
2x8gb 3200mhz
240gb ssd
1tb hdd
450w thermaltake psu (396w 12V çıkışı)
Benim dizmek istediğim sistemi dizmişsiniz Hocam ಥ⁠‿⁠ಥ

denk sayılırlar dünyanın en büyük güç kaynağı üretici firmalarındandır fsp.
Hocam yani update ederken bu psu ya güvenilirim teşekkür ederim o zman Hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,254
Üyeler
189,234
Son üye
pala06
Geri