jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,901
hyte40 tabii ki daha iyi olur asus a31'e göre fakat h6flow varken alınmaz benceHocam hyte 40 ı öneriyor musunuz peki Asus a31 ile kıyaslarsak
hyte40 tabii ki daha iyi olur asus a31'e göre fakat h6flow varken alınmaz benceHocam hyte 40 ı öneriyor musunuz peki Asus a31 ile kıyaslarsak
Sadece y40 da kablolama sorun oluyor diyorlarHocam hyte 40 ı öneriyor musunuz peki Asus a31 ile kıyaslarsak
Hocam çok büyük be alacağım masa 160cm di onu alırsam kapıyıda kapatıyorum Samsung va monitör gelecek felan 27inç te o var hepsi masanın üzerinde olacak büyük ihtimalle çok büyük duracak h6 flow belki yer bırakmıyacak hyte 40 veya Asus a31 gibi kasalar biraz daha sıkıntı çıkarmadan duracak gibihyte40 tabii ki daha iyi olur asus a31'e göre fakat h6flow varken alınmaz bence![]()
o zaman y40 daha hoş olabilir evet sığmama durumunda yapacak bir şey yokSadece y40 da kablolama sorun oluyor diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok büyük be alacağım masa 160cm di onu alırsam kapıyıda kapatıyorum Samsung va monitör gelecek felan 27inç te o var hepsi masanın üzerinde olacak büyük ihtimalle çok büyük duracak h6 flow belki yer bırakmıyacak hyte 40 veya Asus a31 gibi kasalar biraz daha sıkıntı çıkarmadan duracak gibi
arctic liquid freezer ii 360mm tabii kibu kasaya birde bebek takmak lazım 360lık varmı öneriniz
hem soğutma hem fan alacaz eyvah eyvah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben böbreklere sağlıklı bakmaya başlıyorum
H5 serisi bence o zaman.çok büyük be hocam